magick je napisao(la):Ja sam kupio Ersu u BG-u, radnja se zove Mikro Princ i nalazi se u ulici Kralja Milutina, sa desne strane ( 30-ak metara ), čim zaviješ iz Srpskiv Vladara ( kada ideš od Slavije ka Terazijama ).
Imaju skoro ceo program Erse ( odlična švapska firma ).
raindog je napisao(la):i ja bih hteo da kupim lemilicu, nista pro ali da ne bude neka kineska... koliko "vremena" bi trebalo da dam za jednu takvu?
Pa to su dva elementa na koje treba obratiti paznju osim kvaliteta (marke), a temperaturu obicno svi zaborave. To je kao kad kupujes napajnje od 300W, a ne obratis paznju na izlazne struje istog, pa se posle pitas kako to da ti je staro (slabije) radilo bolje 🙂Heinz je napisao(la):Pored snage obavezno obrati pažnju na temperaturu koju lemilica razvija. Imam jednu ERSU koja prži samo tako a ima 20W, za razliku od recimo Weller Magnastat primerka koji ima 40W.
Peca je napisao(la):Solidna, bas tako. Ali Welleru ni do kolena...
Peca je napisao(la):Dobro, ja sam preterao...covek pita za normalnu lemilicu a ja komentarisem Wellera...
Eh kad se setim vremena kad sam sebi uspeo da priustim model sa digitalnom ocitavanjem...moj sve t je bio! Kostala je u rangu danasnjih malo boljih vieo kartica a nijednoj se nisam ni upola radovao kao toj lemilici.
E sad si me razocarao 🙁Peca je napisao(la):Kad sam kupio PC nikad je vise u ruke nisam uzeo... 🙁
Ko zna gde je, vise se ni ne secam...
Crni je napisao(la):E sad si me razocarao 🙁
A sta bi sa onim "Stara ljubav zaborava nema" ?!
Bezanje od lemilice ili mu i cale radi na comp-u ?notax je napisao(la):Secate li se Balkanskog Spijuna ?
Bezao sam od shivace masine godinama. Nisam hteo da radim ono sto je i moj cale. A onda sam jednom seo da opravin nesto svoje, i shvatio da sam rodjen za to.
Da je vise vremena gubio sa lemilicom poslednjih godina, a nije seo za comp.......
A koliko kosta to zadovoljstvo i gde ima da se nadje?siki je napisao(la):Weller WTCP - S doduse sa manuelnom regulacijom , citaj menjaje vrhova menja temperaturu , ali radi vec oko 15 god ... toplo preporucujem
Nenac je napisao(la):Inace porediti bilo koje druge lemilice sa Weller-om je bez veze. To moze samo neko ko nije koristio vise firmi....a staviti tu lemilice iz Grocke...pa STVARNOOOO :mrgreen:
očigledno, jernpetar je napisao(la):Ne razumem se mnogo,ali...
je šatro naziv za spoj-lem koji ne drži dobar kontakt, ili nije llepo zalemljen - česta posledica pregrevanja provodnika i nastaje usled neravnomernog termičkog istezanja zalemljenih raznorodnih komponenti."hladan" lem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari