Šta je novo?

Legendary

looks cool

gledao sam ranije trajlere i mislim da ce biti dobra pucacina sa dosta akcije,prica i nije nesto ali mi ove zivotinje izgledaju extra,pogotovo ovaj orao kad obori putnicki avion.

EDIT:nema jos nigde da se "kupi"

Poslednja izmena:
A jel ce ovo biti standardna puchachina(mislim da glavni lik nema neke posebne sposobnosti sem ekspertskog znanja korishcenja oruzja) ili ce glavni lik imati neki twist kao u Darkness?

kako god da bude prvi put posle duzhe vremena se iskreno radujem pucachini

ne mozhe da bude gore od krize, fc-a i ostalih crap-no story-vidi se svaki list fps-ova

Igra izlazi u toku novembra za PC.

Sad ce to jos malo :banana:

E ljudi, a znate da igru radi Spark Unlimited, isti razvojni tim koji je radio i Turning Pont: Fall of Liberty kao i Call od Duty: Finest Hours i valjda znate koliko su obe igre bile lose. Dobro za CoD licno ne znam iz prve ruke, ali za TP: FoL znam da je zesce ******. Tako da, ja se ne bih bas toliko radovao da sam na vasem mestu

Svakoj igri treba pruziti sansu,pa makar se ona zvala far cry 2 :)

Hmm ocekujem sutra popodne da mi postar dostavi igru ... do tada gledam neke trejlere i ono ... nit smrdi nit mirise ... ali ce se igrati!

Hmm, ukusi su razliciti, i o njima ne treba diskutovati. jedan je dao 2.7 drugi 7.5/10 ... mozda je dobra igra samo nisu platili sajtovima da je hvale .. mozda je stwarno krsh, videcemo kada sednemo i probamo!

Jednom recju - Strasno :zgran: Ovo ne zasluzuje ni 2/10

Evo par shotova i definitivno uninstall.

ovako punis energiju
Legendary2008-11-1711-01-37-41.jpg

ovako otvaras zasticena vrata :laugh:
Legendary2008-11-1711-10-18-09.jpg

uglavnom se boris protiv ovih vatrenih reptila koje je najbrze s sekirom rokati
Legendary2008-11-1711-13-04-19.jpg

Grifona
Legendary2008-11-1711-16-20-78.jpg

vukodlak valjda :p
Legendary2008-11-1711-14-53-08.jpg

Poslednja izmena:
E ljudi, a znate da igru radi Spark Unlimited, isti razvojni tim koji je radio i Turning Pont: Fall of Liberty kao i Call od Duty: Finest Hours i valjda znate koliko su obe igre bile lose. Dobro za CoD licno ne znam iz prve ruke, ali za TP: FoL znam da je zesce ******. Tako da, ja se ne bih bas toliko radovao da sam na vasem mestu

Rekoh ja nesto odavno :p

Hehe,fin opis...:D

...As in hilariously bad. Any hopes that Spark might have learned from the myriad flaws painstakingly pointed out in dozens of reviews for Turning Point is dashed almost immediately. In almost every respect, Legendary is exactly the same game but with the Nazi invasion of America replaced with an invasion of mythical beasts.

They've accidentally been released from Pandora's Box by our hero, Charles Deckard, you see. He's a blank slate of a thief, hired by a mysterious character to retrieve the fabled artefact, and in doing so he only goes and pops it open. Even the ancient Greeks understood that Pandora's Box was a metaphorical representation of mankind's capacity for evil and suffering, so the fact that the game labours under the impression that it's literally a box full of monsters, which looks like the Ark of the Covenant, should give you some idea of the level of creative innovation on display. That the monsters in question are drawn from Greek, Norse, medieval and even Jewish mythology simply confuses matters even more.

Krsh godine prema ovom opisu...

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=274364

@Shimec
Zakuni se, ako su isti radili onda je igra krš neopevani u svim segmentima. Ja ne znam, dali se taj tim drogira, eksperimentise nesto ili sta... Oni kao da rade domaći na temu 'dno za jedan FPS'jer Onako ne dovršeni prozvodi ce mi dugo ostati u losem secanju. Ovo cu da preskočim kao Ludi McPreskakalo pobednik na proslogodisnjem takmicenju u preskakanju:d

Poslednja izmena:
jao kakav shit od igre,ocekivao sam prosecan fps ali ovo je razocaravajuce :( ovu firmu treba zatvoriti jel urusava ugled PC igara :p

ne kvarite mi na pola kupovine :)

ooo da...Ja sam pre neki dan krenuo da igram. Naziv igre bi trebalo da je:
Legendary: The Crap

Makar neku atmosferu da ima, da te uvuce, ali ne, sve je nekako monotono, osecaj kretanja i pucanja i svega je...nikakav. Bez toga, dalje ne vredi ni igrati.

Makar neku atmosferu da ima, da te uvuce, ali ne, sve je nekako monotono, osecaj kretanja i pucanja i svega je...nikakav. Bez toga, dalje ne vredi ni igrati.

Znaci ne vredi je kupiti, s obzirom da zauzima preko 7GB?
Da li se ova igrica svidja nekom, nek` javi!

Igra ne vredi nista, bas me zanima po kojoj je ceni prodaju.

Ma standardna cena u pocetku , a posle mesec dana a i manje ce da je prodaju za 10$ tj. 799din kod nas cisto samo da solobode mesta na policama.
Ja cim sa procitao ime igre kazem sebi ovo je 90% neki crap...

Da ne bude kao sa AITD 5 ?
Tresla se gora, a ono mucak od igre.

ili bi naziv trebalo da bude ''The Legendary Crap'' ;) u svakom slucaju ovo je ocajna igra.......

Vrh Dno