Šta je novo?

Legalne Igrice

Spartan

Slavan
Učlanjen(a)
14.03.2005
Poena
309
zanima me zna li neko gde ima da se kupi licenciran Call of D. 2 i Frozen trone

Ovo je polulegalno, jer nemas fiskalni. Ako znas nekog ko moze da ti izda...

moras valjda dobiti neki racun koji ce biti merodavan ako dodje inspekcija inace ovakva kupovina opet nema smisla

Poslednja izmena:
FrozenThrone imas u Computer Land-u za 900 dinara, ali mislim da to ne mozes u igraonicu, moras da se sa njima dogovoris oko posebne licence...

Tako je ... moraju posebne licence za te varijante za igraonice ... mada vecina nasih igraonica je ispostovala samo to da mora da ima originalan softver, ali ne i te zasebne licence ... ali i to je veliki pomak u odnosu na dosadasnje stanje :)

Zvao sam Comp. land i rekli su mi da nije problem za igrice koje se kupe kod njih, ali moras da kupis njihov program i placas 7e po racunaru mesecno !!! Koliko to pije vodu, to cemo tek da vidimo

Kod kupidisk-a Splinter Cell 3 je 1300 din, sto je super cena. Da li je neko nabavljo orig. Splinter Cell 3 i po kojoj ceni?

Nemora to tako, ja radim u igraonici i gazda je kupio igre u nekoj prodavnici napravili su ogovor oko igrica itd... ali on nista ne placa mesecno i nije kupio nikakav program.
Ime prodavnice sutra kazem

mLaki je napisao(la):
Kod kupidisk-a Splinter Cell 3 je 1300 din, sto je super cena. Da li je neko nabavljo orig. Splinter Cell 3 i po kojoj ceni?

1200din je.

A sta mislite jel vredi dati 1200 din za Splinter Cell 3?

Dark_Angel je napisao(la):
Nemora to tako, ja radim u igraonici i gazda je kupio igre u nekoj prodavnici napravili su ogovor oko igrica itd... ali on nista ne placa mesecno i nije kupio nikakav program.
Ime prodavnice sutra kazem
kako onda naplacuje "meri na stopericu" :crash:

Da li je neko od Vas kupovao diskove preko ovog sajta kupidisk, i ako jeste kakva su iskustva?

iskustva nekih koji su kupili igre mozete naci na forumu sajta.

Lista naslova i cenovnik ce biti azurirani sutra.

Poslednja izmena:
Sajt je skroz OK sto se tice narucivanja i slanja. Poseti forum pomenutog sajta (uclani se) i pitaj za utiske, vecina clanova foruma su zadovoljne musterije.

Vrh Dno