Šta je novo?

Legacy of Kain - Defiance (mini review :)

cyberdude

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
630
igra otkida !
ko voli akcione avanture 100 % linearne :) onda mora ovo da odigra !
borbe su za svaku pohvalu (jedva čekate da se susretnete sa neprijateljima, što nije bio slučaj u predhodnim LOK igrama), ovome doprinosi i takozvana cinematic kamera.
priča je super i konačno se otkrivaju neke stvari koje su pre bile skrivene :beat:
ajd` toliko za sad, probajte pa postujte utiske !

U to je mini review :).BTW izvinjavam se na off topicu ali na koliko je to cudo cdova

a kazu da mozes i da igras sa dva lika kao i u enter the matrix ;)

Ma sranj* je sto se igra sa oba lika.Nikad nisam igrao sa onim smesnim leptiricem...Kain je zakon.

krecem javjam i ja utiske uskoro
:beat: :beat: :beat: :beat:

Ona kamera previshe tripuje !!! Chesto se postavi u polozaj da se nishta ne vidi. To me mnogo nervira, pogotovu kada ne vidim na koju stranu idem po onda padnem sa nechega. Kamera mi je smetala i SR2 a sada je sve to josh intenzivnije. Grafika je OK, samo ne mogu da im oprostim prolazenje kroz poligone iako je manje intenzivno nego u SR2. EAX ???

za razliku od tebe sentenced, ja gotivim novu kameru (kamera nije savršena i trebalo je malo više da porade na njoj, ali da mogu da biram između stare kamera i ove nove, izabrao bih novu i nadam se da će biti implementirana u sledeći nastavak seriala).
slažem u vezi probijanja teksura (probijanje tekstura je normalna pojava za legacy of kain serial :) , od prvog soul reaverA pa evo do defianceA).

ako je negde zapelo pitajte slobodno za savet.
kao mala pomoć, evo trainerA :d

igrica je shit :mrgreen:
uopste mi se nesvidja,nikad ni nisam igrao ovaj zanr ali nikad ni necu ctp;
nikad nisam igrao ni strategije do wc3 :mrgreen:

c3 je napisao(la):
igrica je shit :mrgreen:
uopste mi se nesvidja,nikad ni nisam igrao ovaj zanr ali nikad ni necu ctp;
nikad nisam igrao ni strategije do wc3 :mrgreen:
Chemu onda komentar ??? I meni je nova kamera kao ideja ok, ali je izvodjenje ochajno. Pola vremena uopshte ne vidish gde idesh pa je igrivost veoma ugrozena, shto je najbitnije. Uglavnom sve shto je bilo problem da se predje razlog je bila kamera. Ili ne moze da se naskochi negde ili da se vidi neki prolaz. A i zvuk me je malo :hump: :whip . Jel josh neko imao problema sa zvukom ???

Da, kamera je katastrofalno lose uradjena. Ranije dok je bila vezana za lik, bila je jos koliko toliko upotrebljiva, sada, blagi uzas. Inache, borba je takodje unazadjena, Soul Raver 2 je bio zakon, blokovi, izbegavanja, ovde samo drzis pravac i sliskas LMB.

Sa joypad-om je upravljanje X puta lakse i igra X puta bolja! :) Odlicna igra...

Nazad
Vrh Dno