Šta je novo?

LED vs D3

Mr.Jack

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2007
Poena
309
Uzeo sam danas D3 i spojio na Led samsung D5500, ali uopste nisam zadovoljan slikom, nista nisam dobio, ne znam sta da radim...

kako nisi? :)
koji daljinski koristis za prebacivanje kanala? od d3 ili samsungov?

d3, ali samo par kanala su ok, u principu nista nisam dobio, a lik mi je rekao da je slika automatski podesena, ali meni se uopste ne svidja

da... zaboravi na samsungov daljinac sto se kanala tice :)
ja nista nisam dodatno podesavao, zadovoljavajuca je slika osim ako gledas izbliza :)
u principu ja sam zadovoljan, ja gledam na 16:9, moji na 4:3 (jer su im ljudi presiroki!?) i polako pripremam teren za HD paket, verovatno SportKlub i tek ce to da bude ono pravo :)

Ja imam D3 na LCD i nista spektakularno. Ali ja mislim da to i nije prava DIGITALNA televizija.Npr. SCART izlaz sa D3 i SCART . Zar SCART nije analogni U/I ? Ispravite me ako grešim,ali i tu je gubitak kvaliteta.

ljudi,nemam taj D3,jer kod mene u gradu ga nema....pa ne mogu da kazem nista o tome.....ali..kacio sam na Lcd Tv..i TotalTV....IPTV sa HDMI kablom....i sve to moze da prodje.....ali nista nije kao HD kanal sa HD Satelitskim risiverom....slika se topi od bistroce....bas sam pre neki dan gledao Ligu Sampiona na Sky Sport HD1....Milina,cak mi ni onaj Svaba komentator nije smetao...:).....a tek ESPN Live USA HD.....ijaoooooooo:)

Ma da, ovo je ****** sto mi imamo, a kada cemo imati bolje ko to znaaa....

pa,ako ti nisu bash mnogo bitni samo nasi kanali...vec zelis da uzivas u kvalitetnim stranim kanalima,u HD rezoluciji.....kupi neki od HD Sat Risiver....udji u pricu oko Card Sharinga...i Vozi...:)....(DreamBox....AzBox..VU+...Amiko Alien....)cene risivera se krecu od 140 eura..pa na gore....a dobra je fora sto vecunu tih risivera,mozes da koristis i kao multimedia centar...znaci pustanje svega i svacega u mrezi....:)

Vrh Dno