Šta je novo?

LED TV

veljkopejovic

Cenjen
Učlanjen(a)
02.10.2011
Poena
151
Hocu da kupim led tv ,42`,pa ne mogu da se odlucim izmedju ova dva modela Philips 42PFL3507H i Lg 42LS5600...cena je ista,64000 pa bih zamolio ako moze neko da mi pomogne da se odlucim?

Hocu da kupim led tv ,42`,pa ne mogu da se odlucim izmedju ova dva modela Philips 42PFL3507H i Lg 42LS5600...cena je ista,64000 pa bih zamolio ako moze neko da mi pomogne da se odlucim?

Veljko, na raznim forumima sam video da Philips u tim pocetnim serijama nije bas najbolje resenje...Ako vec hoces Philips onda je dobar 5007, a sto se tice LG Ls5600 je vec daleko bolji model sa daleko boljom media podrskom.. Mislim da ti je najbolje resenje da preko kupujem prodajem porucis tv, za 600 eura mozes da nadjes sasvim dobar 3d televizor..

Philips iz nizih serija (3 i 4) nije bas dobro rjesenje, kao sto je receno 5007, ili 5507 (3d) koji su bolji od spomenutog LG-a za dvije klase, jedino sto lg ima malo bolje je podrska za multimediju, ali ima bijedni kontrast ips panela od 1000:1 ili samo malo vise (5507 ima vise od 5000:1) dok je kod ovih spomenutih philipsa Shrap UV2A panel, ali kostaju oko 800-850e.

samsung 40es6100, nećeš baš proći kao ja za 600€ (*** :D) ali može se naći i za manje para nego na K/P-u
a mislim da sammy trenutno ima najjaču podršku što se formata tiče. kod LG-a pola televizora podržava dts a pola ne (modeli za 2012-u).

***, na K/p-u nema ispod 650. Ali sam zato nasao za 600 Lg 42 LM 620, jeste da ima slabiji kontrast od Samsunga ali zato ima bolji 3d, i jos podrzava DTS.. Izgleda da ce Samsung zbog bleedinga i aktivnog 3D-a morati da otpadne :)

Bleeding, i clouding imas i na LG televizorima, i to podosta, ali sve je stvar srece kako te zapadne.

Znam da ima i na drugim, ali ipak je najvise izrazen kod Samsunga hteli mi to da priznamo ili ne...

Znam da ima i na drugim, ali ipak je najvise izrazen kod Samsunga hteli mi to da priznamo ili ne...
Slazem se, ja sam u prvoj varijanti htio kupiti es6100, ali kada sam vidio da svijetli kao jelka uzeo philips 40pfl5507, ima jako malo cloudinga plus ukljucim dinamic backlight, i neprimjeti se skoro nikako cak u totalnom mraku.

Ma i ja sam hteo da kupim Philips 5507 ali jedan prodavac na K/P me slagao i nisam hteo vise da cekam. Tako da sam sada narucio LG 42 lm620. Verovatno mi sutra stize pa javljam rezultate..

Ma i ja sam hteo da kupim Philips 5507 ali jedan prodavac na K/P me slagao i nisam hteo vise da cekam. Tako da sam sada narucio LG 42 lm620. Verovatno mi sutra stize pa javljam rezultate..

Dobar je i LG, ako nisi previse zahtjevan nece ti smetati manji kontrast pogotovo u jace osvjetljenoj prostoriji.

Kod jednog domaceg marketa je aktuelan popust 50% na Panasonic modele iz 2011.
Mene konkretno zanima ovaj

Philips LED LCD 32PFL6605H/12

Cena je bas bas privlacna, vredi li to sta?

Vrh Dno