Šta je novo?

LEd Lg 55 Lf 652 v i jos jedan 55 Lf 632 v,

natasa

Cenjen
Učlanjen(a)
27.05.2011
Poena
170
Uzela bi jeddan od ova dva Tv , LEd Lg 55 Lf 652 v i jos jedan 55 Lf 632 v, po meni koliko sam gledala razlika je samu u 3D tehnolpgiji, ispravite ako gresim, i da li se isplati dati oko 100 evra vise za 3D

Za samo 100e razlike zbog "3D" isplatljivo je dati,ipak 3D je mocna podrska ako gledas ili ako imas u planu gledati Bluray,3Dfilmove..Ako ne,na tom TV-u i dobre igrice bi legle u 3D :) nego da ne duzim,svakako da nam na tvom mestu ja bih dodao tih 100e preko zbog 3D-a..kat tad javice ti se zelja da ga upotrebis ako ne sada :)

Hmmmmm
Nekada, pre 3-4g. je vazilo pravilo da 3D tv "ima bolji" panel.
Kako je sada ne znam.
Gledao sam nekoliko 3D filmova na svom tv, mali je izbor.
Danas da kupujem ne bih uzeo 3D izuzev ako bi se ispostavilo da jos uvek 3D tv imaju bolji panel ...
Jednostavno nema skoro nista da se gleda na 3D, igrice ne igram na tv, smori me kroz male naocale gledati film, polozaj glave (sedeci a ne i lezeci postrance) ... to su razlozi za ne kupovanje 3D, sto se mene tice.
Sam odluci.
Obavezno pogledaj kod nekoga 1-2 3D filma na tv.

Hmmmmm
Nekada, pre 3-4g. je vazilo pravilo da 3D tv "ima bolji" panel.
Kako je sada ne znam.
Gledao sam nekoliko 3D filmova na svom tv, mali je izbor.
Danas da kupujem ne bih uzeo 3D izuzev ako bi se ispostavilo da jos uvek 3D tv imaju bolji panel ...
Jednostavno nema skoro nista da se gleda na 3D, igrice ne igram na tv, smori me kroz male naocale gledati film, polozaj glave (sedeci a ne i lezeci postrance) ... to su razlozi za ne kupovanje 3D, sto se mene tice.
Sam odluci.
Obavezno pogledaj kod nekoga 1-2 3D filma na tv.

Pa to je pitanje da li panel koj nije 3d je istog kvaliteta kao i pamel koji je 3d. Iskreno imam led lf 3 d 47 incha i i njije neki uzitak gledati kuci 3D film, nije to to

Треба калибрисати екран, добро подесити и за 3Д екран трба бити што већи. Дијагонале од 40-50 инча смешне су за 3Д материјал, добар је доживљај тек преко 60-70 инча или сести довољно близу, нпр 50'' око 1.2-1.5м.
Материјала има довољно осим ако приоритет нису нискобуџетни корејски филмови. ;)

Треба калибрисати екран, добро подесити и за 3Д екран трба бити што већи. Дијагонале од 40-50 инча смешне су за 3Д материјал, добар је доживљај тек преко 60-70 инча или сести довољно близу, нпр 50'' око 1.2-1.5м.
Материјала има довољно осим ако приоритет нису нискобуџетни корејски филмови. ;)

Sada sam zvala njihovu podrsku (LG) i pitala za ova dva tve i kazu mi da su paneli sto se tice kvaliteta jednako kvalitetni jedino sto ima razlika osvetljenje pozadinsko kod 55LF 632 je elge sa strane dok kod ovog 652 modela, dakle 3D je sa zadnje strane

Nazad
Vrh Dno