Kod nas ove plava kutija su 10500 din sa postarinom, ova narandzasta kutija je 8500 sa postarinom.Mene zanima na ali ekspresu ne mogu ih naci da kupim jeftinije ili vec gde ih ima da porucim.Circle to search ovde radi posao, za prvi pronalazi na kp, drugi na prvu nema kod nas.
BI LED - Projektori H4 14000 lumena Garancija 2 god 80e
Koristio oba modela, vrlo brzo oslabe i crkavaju a nemaju garanciju.Farovi su novi i ekstra su stanje.Nemoj. Kupi bolje h4 halogene i vozi. Npr philips extreme vision ili osram nightbreaker. Prve bih vise preporucio jer duze traju. A ako ti far ne valja neces imati potpun efekat ni sa jednim.
Na Aliju imas opciju pretrage po fotografiji. U itac ovu fotku i tako pronadjes sta ti treba. Ima bas dosta modela u ponudiKoristio oba modela, vrlo brzo oslabe i crkavaju a nemaju garanciju.Farovi su novi i ekstra su stanje.
I just found this on AliExpress:Pozdrav svima.
Zamolio bi za pomoc oko kupovine sijelice,ne mogu nigde naci ove sijalice na netu.Moze neko da mi pomogne gde mogu da kupim.
Imam samo slike kako izgledaju.
Pogledajte prilog 465967
Hvala ti punoLED car headlight headlight H4 model
Neuer V30-LED-Scheinwerfer mit kleiner Linse und hoher Leistung, Fern- und Nahlicht-LED-Autoscheinwerfer, H4-Modell - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Na Aliju imas opciju pretrage po fotografiji. U itac ovu fotku i tako pronadjes sta ti treba. Ima bas dosta modela u ponudi
I just found this on AliExpress:
RSD3,060.98 | New V30 small lens high power LED headlight far and near integrated light LED car headlight headlight H4 model
Neuer V30-LED-Scheinwerfer mit kleiner Linse und hoher Leistung, Fern- und Nahlicht-LED-Autoscheinwerfer, H4-Modell - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari