Šta je novo?

Led bi sijalice za auto H4

123456789

Poznat
Učlanjen(a)
04.02.2022
Poena
30
Pozdrav svima.
Zamolio bi za pomoc oko kupovine sijelice,ne mogu nigde naci ove sijalice na netu.Moze neko da mi pomogne gde mogu da kupim.
Imam samo slike kako izgledaju.
1_12_45.jpg
12-mini-projector-lens-h4-led-car-headlight-bulb-carzex-80-original-imagvhp85hycaxzt.webp

Circle to search ovde radi posao, za prvi pronalazi na kp, drugi na prvu nema kod nas.
BI LED - Projektori H4 14000 lumena Garancija 2 god 80e

Circle to search ovde radi posao, za prvi pronalazi na kp, drugi na prvu nema kod nas.
BI LED - Projektori H4 14000 lumena Garancija 2 god 80e
Kod nas ove plava kutija su 10500 din sa postarinom, ova narandzasta kutija je 8500 sa postarinom.Mene zanima na ali ekspresu ne mogu ih naci da kupim jeftinije ili vec gde ih ima da porucim.
Ne znam kako se zovu sijalice, i kako da ih trazim pod kojim imenom su, a sigurno su 30 e ne verujem da su vise mozda su i jeftinije.

Nemoj. Kupi bolje h4 halogene i vozi. Npr philips extreme vision ili osram nightbreaker. Prve bih vise preporucio jer duze traju. A ako ti far ne valja neces imati potpun efekat ni sa jednim.

Nemoj. Kupi bolje h4 halogene i vozi. Npr philips extreme vision ili osram nightbreaker. Prve bih vise preporucio jer duze traju. A ako ti far ne valja neces imati potpun efekat ni sa jednim.
Koristio oba modela, vrlo brzo oslabe i crkavaju a nemaju garanciju.Farovi su novi i ekstra su stanje.

LED car headlight headlight H4 model
Koristio oba modela, vrlo brzo oslabe i crkavaju a nemaju garanciju.Farovi su novi i ekstra su stanje.
Na Aliju imas opciju pretrage po fotografiji. U itac ovu fotku i tako pronadjes sta ti treba. Ima bas dosta modela u ponudi
Pozdrav svima.
Zamolio bi za pomoc oko kupovine sijelice,ne mogu nigde naci ove sijalice na netu.Moze neko da mi pomogne gde mogu da kupim.
Imam samo slike kako izgledaju.
Pogledajte prilog 465967
12-mini-projector-lens-h4-led-car-headlight-bulb-carzex-80-original-imagvhp85hycaxzt.webp
I just found this on AliExpress:
RSD3,060.98 | New V30 small lens high power LED headlight far and near integrated light LED car headlight headlight H4 model

LED car headlight headlight H4 model

Na Aliju imas opciju pretrage po fotografiji. U itac ovu fotku i tako pronadjes sta ti treba. Ima bas dosta modela u ponudi

I just found this on AliExpress:
RSD3,060.98 | New V30 small lens high power LED headlight far and near integrated light LED car headlight headlight H4 model
Hvala ti puno
Mozes mi reci gde stoji ta opcija na ali ekspres da pretrazim sa slikom, ne mogu je naci

Nazad
Vrh Dno