miki81
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.04.2003
- Poena
- 620
Leadtek XP 2000 Expert problem
--------------------------------
Pozdrav svima kupio sam Leadtek XP 2000 expert po mnogim preporukamakoje sam citao na netu.
Svi su je hvalili i govorili da ima super sliku i softver pa sam odlucio definitivno da je pazarim.
Kartica je stvarno perfektna pocevsi od pakovanja pa preko softvera pa sve do same slike tv programa,
da napomenem da je i snimnjeni materijal perfektan.
Imam Athlon XP 1800+,512 mb rama,80 gb hdd i MSI K7T Turbo LE6330 ver.3
Evo u cemu je problem posle instalacije i gledanja programa komp mi se restartuje
sam od sebe !?!?!? Ploca samo zapisti na sekundu i restartuje se.
kad se logujem na winxp kaze mi svaki put da ima neka "serious" greska na sistemu.
Posle su mi svi programi sta god da startujem izlazi error sa "send & dont send"
ok tu posle par sati resim da reinstaliram ceo sistem.
Sve je radilo 20-ak sekundi posle instalacije i cim sam opet dodao tv kartu opet je
sve pocelo da baguje 🙁
Ja iskreno mislim da je MSI ploca prsla ili nece da saradjuje sa tv karticom,
planiram da uzmem neku drugu plocu za socket A dali mislite da ce to resiti problem ?
Ili pak mislite da je u necemu drugome problem !?!?
--------------------------------
Pozdrav svima kupio sam Leadtek XP 2000 expert po mnogim preporukamakoje sam citao na netu.
Svi su je hvalili i govorili da ima super sliku i softver pa sam odlucio definitivno da je pazarim.
Kartica je stvarno perfektna pocevsi od pakovanja pa preko softvera pa sve do same slike tv programa,
da napomenem da je i snimnjeni materijal perfektan.
Imam Athlon XP 1800+,512 mb rama,80 gb hdd i MSI K7T Turbo LE6330 ver.3
Evo u cemu je problem posle instalacije i gledanja programa komp mi se restartuje
sam od sebe !?!?!? Ploca samo zapisti na sekundu i restartuje se.
kad se logujem na winxp kaze mi svaki put da ima neka "serious" greska na sistemu.
Posle su mi svi programi sta god da startujem izlazi error sa "send & dont send"
ok tu posle par sati resim da reinstaliram ceo sistem.
Sve je radilo 20-ak sekundi posle instalacije i cim sam opet dodao tv kartu opet je
sve pocelo da baguje 🙁
Ja iskreno mislim da je MSI ploca prsla ili nece da saradjuje sa tv karticom,
planiram da uzmem neku drugu plocu za socket A dali mislite da ce to resiti problem ?
Ili pak mislite da je u necemu drugome problem !?!?