Šta je novo?

Leadtek WinFast TV2000 XP (zvuk)

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Dareu A950 Wing, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Znaci pronasao sam kanale sve lepo, yugoslavia, cable sve ok, e onda na nekim kanalima je zvuk katastrofa, na nekim ok, a na nekim to jest vecini, secka, cuje se cak, cak, cak, jel zna neko u cemu je fora?

Pozdrav

kb888111 installed?
+ Probaj pvr2.

Poslednja izmena:
Microsoftov hotfix za high definiton audio i leadtekov novi program za tv karte.

sve radi super, hvala

da ne otvaram novu temu, da li neko moze da mi kaze kako preko pvr programa da editujem kanale, znaci da mi prvi bude na 1 a ne na 86 itd

hvala

Odes u podesavanja u PVR2 i tamo gde ti je lista kanala, sa levim tasterom misa prevlacis kanale na poziciju jedan, dva, itd... (drzis levi taster misa i prevlacis) Mozes i sa opcijom rename da ih nazoves (RTS, Pink, B92...) kako bi znao koji je koji u listi....

Da ne otvaram novu temu, posto je problem sa zvukom:

Masina iz potpisa. Skinuo sam nekoliko verzija WinFast PVRa, samo PRV2 daje normalan zvuk. Verzija 1 na vecini kanala ima nepodnoshljivo sustanje. Da je problem na svim kanalima, pripisao bih to neslaganju zvucne i tjunera. Ovako ne znam sta da mislim gde je problem. Isti kanali na PVR i PVR2, na prvom krchi, razbija, na drugom normalno.

Da PVR2 nije ovako gadan, koristio bih ga, no imam bas dosta krupnih zamerki, pa bih hteo da koristim originalni PVR.

Postoji dodatak za pvr koji je tezak svega 400k i koji ispravlja gresku koja se javlja na toj relaciji, samo nisam probao, mada sam citao da resava problem.
Imas ne leadtekovom webu.

Boga mi, pretrazio sam ceo sajt i ftp, nigde ne nadjoh taj fajl. Imas link?

Menjali su nesto, nikako da nadjem, probacu da izguglam nesto...

Ljudi, da ne otvaram novu temu, jel neko koristi ledatek tv2000 xp expert u kombinaciji sa creative lie 5.1+kx drivers, Problem je u tome sto ne mogu da sredim zvuk. Zvuk ne reaguje na kontrolu jacine i jako je tih, proverio sam da li je sve u softveru lepo podeseno i deluje mi ok, stvarno ne znam sta je u pitanju, jel ima neko neku ideju...

Resio sam problem sa zvukom :) , a resenje je jako komplikovano: potrebno je izabrati Mono zvuk i sustanja vise nema. Do mindzenja, PVR2.

@zmija: jesi li podesio PVR kako treba? Ja, na primer, zvuk imam (jako tih, ali je tu) i kad stavim da je izvor Line In, a tjuner je prikljucen na CD Volume na integrushi.

Resio sam problem sa zvukom :) , a resenje je jako komplikovano: potrebno je izabrati Mono zvuk i sustanja vise nema. Do mindzenja, PVR2.

@zmija: jesi li podesio PVR kako treba? Ja, na primer, zvuk imam (jako tih, ali je tu) i kad stavim da je izvor Line In, a tjuner je prikljucen na CD Volume na integrushi.

Probao sam sve varijante podesavanja i nista. Nemam ideju sta je u pitanji, a zvucna mi nije integrusa vec creative live 5.1 sa kx drajverima

Lazna uzbuna. Metod radi, ali svaki put kad se promeni kanal, mora da se izabere Mono rucno... Izgubio sam zivce. Mastercula, aj, ako mozes da iskopas taj patch, bio bih veoma zahvalan.

@zmija: Necu onda da pricam nista. Mozda samo testa radi, prikljuci tjuner na integrusu, pa vidi kako se tamo ponasa.

Dakle meni i dalje ne reaguje na podesavanje zvuka, kao da pvr2 nece da utisava/pojacava cd line in u kx-u, a lepo radi sa dscalerom, ali mi je na njemu losija slika... Strasno

A da zaboravih da kazem da mi rade samo front speakers, znaci ostali nece (u kx-u mi je podeseno da rade u copy mode-u, dakle svi istom jacinom)

Nista od kx-a, ubacio sam originalne drajvere od creative live-a i radi.

Moram da se odreknem cari kx-a :(

Vrh Dno