cc13
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2006
- Poena
- 349
Na jednom kompu sam uspeo da namestim Pinnacle pctv pro + Dscaler + daljinski,za remote koristim slycontrol i prezadovoljan sam kako radi (Sly+Dscaler) Ranije sa pctv vison je gledanje tv-a bila prava muka i otvorio sam temu gde ste mi preporucili bas Dscaler i ChrisTV
Sada hocu da namestim Leadtek Winfast TV2000 XP Global da radi sa daljinskim u nekom drugom programu samo da nije pvr jer se kanali ponekad izgube sami od sebe,nekad nestane zvuk bez ikakvog razloga...pa moram da reinstaliram sve zivo.
Dscaler nece da radi sa Leadtekom,Slycotrol koliko sam video ne podrzava Leadtek daljinski,Ako znate koja kombinacija (program za gledanje+program za remote) radi sa ovom kartom?
I jos nesto mi nije jasno,na ovoj prvoj kartici Dsacler ima mnogo bolju sliku nego ChrisTV,zasto? Btw...Steta sto nisu nastavili razvoj Dscalera,najbolji program za TV karte koji sam probao do sada.
Dscaler nece da radi sa Leadtekom,Slycotrol koliko sam video ne podrzava Leadtek daljinski,Ako znate koja kombinacija (program za gledanje+program za remote) radi sa ovom kartom?
I jos nesto mi nije jasno,na ovoj prvoj kartici Dsacler ima mnogo bolju sliku nego ChrisTV,zasto? Btw...Steta sto nisu nastavili razvoj Dscalera,najbolji program za TV karte koji sam probao do sada.
Poslednja izmena: