Šta je novo?

Leadtek winfast tv2000 xp expert

mladen2008

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poena
320
Nisam koristio PVR2 vec 3 meseca a danas ga pokrenem i izbacuje mi ovu gresku:
clipboard02.jpg

Skoro sam instalirao neki update od graficke za nvidia geforce 9400 gt pa sam mislio da je sukob drajvera, ali opet isto. Jel je neko imao ovakvih problema?
Jedino reinstalaciju windowsa nisam probao, a njega bas ne volim da radim. :)

Pre bih rekao da ti treba reinstalacija drajvera za TV kartu, ne windowsa. Moguće je da je windows update stavio druge drajvere, probaj sa Rool Back Driver za nju.

To znači da je stari drajver još tu ili da je stari potpuno počišćen. Uninstaliraj ga zajedno sa programom pa ponovo instaliraj sve pa probaj, svi ti TV card drajveri su nešto nesigurni i riknjavaju često. Promenio sam do sada jedno destak TV kari i sve su zezale na jedan ili drugi način. Sada sam na Kworld 7173 i jedino na 8mici ne pravi probleme.

To znači da je stari drajver još tu ili da je stari potpuno počišćen. Uninstaliraj ga zajedno sa programom pa ponovo instaliraj sve pa probaj, svi ti TV card drajveri su nešto nesigurni i riknjavaju često. Promenio sam do sada jedno destak TV kari i sve su zezale na jedan ili drugi način. Sada sam na Kworld 7173 i jedino na 8mici ne pravi probleme.

Nista, uradio sam to sve i nista, cak koristio i cCleaner, pa sam ukucao regedit i obrisao sve foldere gde stoji Leadtek i opet nista. :(

Probaj drugi PCI slot, možda je do IRQ.

Samo da preporucim svima koji imaju ovakav problem da spasenja nema. Obrisao sam Windows 7 i instalirao ponovo i sada radi normalno.

Nazad
Vrh Dno