Šta je novo?

Leadtek WinFast TV2000 XP Exp i kablovska koja smeta kompu

Cat

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600 & Xigmatec HDT-S1284
Matična ploča
MSI MAG B550 TOMAHAWK
RAM
2X16GB G.Skill RipJaws DDR4@3600
GPU
GTX 1650
Storage
Samsung M.2 980pro & SATA 850 EVO
PSU
CHIEFTEC GDP-650C
Od skoro imam pomenutu TV kartu i sledeci problem : tv signal kablovske ometa monitor, tj slika na monitoru treperi. Kada izvucem kabl iz kartice - treperenje prestane. Moguce je da smeta grafickoj ( Transcend Radeon 9200 ). TV kartu sam smestio sto je moguce dalje od graficke - ali nije pomoglo. Da li je iko imao ovaj problem ??? :wall:
TV kartica je isprobana na drugoj masini - sve radi bez problema.
Da li je problem do kablovske ( inace je IKOM :mad: ) - odnosno kako su kablovi "instalirani" ?

Poslednja izmena:
Signal kablovske je isuvise jak u tvom slucaju, a i u mom, samo sam ja hteo na satelitski risiver da prikljucim kablovsku i isti problem, tako vrlo verovatno da to nece moci da se resi.

Problem je kao sto su ti rekli do signala, moze to da se resi na dva nacina.

Ili da im sedis nad glavom dok ti ne smanje signal, ili da se pozabavis elektronikom...

Jak signal !? A bedna slika ? Kako to...

dr.Tiristor : da se pozabavim elektronikom? To sam i pitao - sta da uradim? Postoji li neki filter - stabilizator ili kakoseveczove za TV signal ???

Poslednja izmena:
Resio sam problem tako sto sam se otarasio TV karte - dao sam je devojci - kod nje radi prefektno. Ipak, zanima me ova problematika oko satelitske i TV tehnike. Moze li iko da mi preporuci dobar sajt ili forum o tome?

Novi problem: ubacim koaksijalni od kablovske u tv, a tv povezem preko tv-outa graficke - slika na monitoru ponovo treperi ! Ne mogu da verujem ! Moram komp sto dalje da drzim od televizijskog kabla - jer cim su na bilo koji nacin povezani - ja imam problem. Zna li neko kako ovo da eliminisem?

a da probas drugi kabl? i ako nesto imas od splitera po gajbi za koaksijalni
i jel ti monitor na nekoj normalnoj hercazi?

Nije do kabla, i ja imam isti problem.
Nema kablovska veze sa ovim problemom, tj. sa video ulazom na tv-u.
Do graficke je, ja kada zabodem nVidia grafu, sve je ok.
Kontam da je do cipseta i grafe....

I meni sa tako cini. Probacu sa nekom nVidijom.

Vrh Dno