Šta je novo?

leadtek winfast dtv 2000 h plus [F1]

inhumanx

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.09.2007
Poena
309
1.)kako podesiti zvuk na kartici iz naslova?
evo sta sam uradio
-instalirao drajvere za 7 64bit
-instalirao pvr2
-u volume controlu sve odmutirao
-povezao av input i audio out
napomena: karta je vec radila na win 7 64bit

problem je resen!
gde mogu naci/napraviti dvb-t antenu?

zasto mi mutia zvucna uvek kada upalim pvr2? imam najnoviju ver. 2.0.38. probao sam reinstalacijom-ne vredi... koji software preporucujete kao alternativu?

gde mogu naci/napraviti dvb-t antenu?
Ne postoji posebna dvb-t antena. Bilo koja "analogna" antena radi posao. Ima samo razlike u njenom pojačanju.

Ljudi imam problem sa gore pomenutom Tv karticom, problem je u tome sto ona jako sporo radi, Daljinski ne radi uopste a da bi dobio zvuk na jako losoj slici potrebno je da dva puta pritisnem video input sto traje i po 10 minuta, kao njen softver koristim PVR2 a operativni sistem mi je Win 7, 64. Za opetratera imam SBB na kartici za desktop racunar mi je radio perfektno ali na novom lapu ova kartica koja je juce kupljena em ne hvata lepu sliku em katastrofalno sporo radi i ima problem sa daljeinskim svaka komanda je jako spora!!!
Hvala unapred

Ljudi, kako da pronadjem rts HD kanal(cuh da postoji i da moze da se uhvati sa logom)? Kartica je ova iz naslova teme,a antena obicna analogna...
Nista ne nalazi od kanala kada stavim DTV izlaz. Imam jos CVBS,S-VIDEO i ANALOG TV.

zasto mi mutia zvucna uvek kada upalim pvr2? imam najnoviju ver. 2.0.38. probao sam reinstalacijom-ne vredi... koji software preporucujete kao alternativu?

U opcijama pvr-a namesti audio device i input koji koristis za playback i recording. Ako zvuk kojim slucajem ide kroz HDMI ili SPDIF ne mozete cuti zvuk sa analogne televizije.

Ljudi imam problem sa gore pomenutom Tv karticom, problem je u tome sto ona jako sporo radi, Daljinski ne radi uopste a da bi dobio zvuk na jako losoj slici potrebno je da dva puta pritisnem video input sto traje i po 10 minuta, kao njen softver koristim PVR2 a operativni sistem mi je Win 7, 64. Za opetratera imam SBB na kartici za desktop racunar mi je radio perfektno ali na novom lapu ova kartica koja je juce kupljena em ne hvata lepu sliku em katastrofalno sporo radi i ima problem sa daljeinskim svaka komanda je jako spora!!!
Hvala unapred

Kako si ti uspeo PCI karticu da prikljucis u laptop nije mi jasno :D

Ljudi, kako da pronadjem rts HD kanal(cuh da postoji i da moze da se uhvati sa logom)? Kartica je ova iz naslova teme,a antena obicna analogna...
Nista ne nalazi od kanala kada stavim DTV izlaz. Imam jos CVBS,S-VIDEO i ANALOG TV.

n-ti put na ovom forumu...NE POSTOJI analogna i digitalna antena, antena je antena, parce metala odredjenog oblika povezano na koaksijalni kabl. Razlikuju se samo po usmerenosti (aka pojacanju) i po opsegu za koji su pravljene. Posto se RTS HD emituje na 27 kanalu u sred opsega TV frekvencija, mozete koristiti "obicnu" TV antenu.

Nema neke filozofije, ili imas signal ili nemas. Obicna antena treba da je prikljucena u antenna ulaz tv karte. Setaj po stanu, terasi, krovu, livadi dok ne uhvatis signal. E da, u podesavanjima za pvr stavi zemlju hrvatska.

Nazad
Vrh Dno