Šta je novo?

Leadtek WalkieTV - problem sa zvukom

Air Jordan

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2004
Poena
710
Pre neki dan sam uzeo WalkieTV, kvalitet slike je odlican, ali se na oko 50% kanala javlja veoma neprijatno pucketanje zvuka. Zvucna karta je SB Audigy.
Nisam jos probao da li DScaler podrzava WalkieTV i da li ce i sa njim biti istih problema.

To je do audigy drivera...probaj zvuk sa integrisane.
O.T.: da li timeshifting moze da se iskljuci na toj kartici?

Ista situacija i sa integrisanom... :(

Izgleda da ti tv kartica daje malo jaci signal na ulazu u zvucnu karticu pa zbog toga dolazi do pucketanja, dali ima i izoblicenja zvuka ili samo pucketanje?

Hm, cudno je sto se ne javlja na svim kanalima. Nema izoblicenja zvuka, samo pucketanje i to ne dok ide neka melodija, vec uglavnom samo kada se cuje govor.

Nasi kanali su toliko kvalitetni da to u opste i nije cudno sto se to dogadja, sinoc na pinku 5-6 minuta nema tona na vestima takodje na pinku, krci pucketa.
Verovatno ti je kartica 100 % ispravna ali kvalitet nasih kanala je glavni krivac, jedino ti preostaje da poroveris antensku instalaciju posto i ona moze da pravi problem iz razloga sto su TV kertice izuzetno osetljive i svaka nepravilnost se odrazava na kvalitet pogotovo ako je signal jaci nego sto treba, ako koristis antenski pojacivac nije redak slucaj da elekrolit popusti u delu za napajanje obicno taj deo stoji pored tv-a i ukljucen je u struju a zbog tog kvara se desava da slika stalno varira i nije stabilna ovo kazem iz razloga sto su to uglavnom uredjaji sa buvljaka i loseg su kvaliteta i mogu da budu krivci za smetnje u prijemu

Uh, ne mogu da nadjem resenje nikako. Eh da mi je sad moj stari Kworld 878 :D

Nazad
Vrh Dno