Šta je novo?

Leadtek USBII deluxe & Lap top problem ZVUK!

Devet1

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2006
Poena
319
Stvar je sledeca...
Uzeo sam pomenutu kartu i poceo da prikljucujem sve po PSu kada ono...

Zvuk?! Moj lap top je iz potpisa i o zvuka ima Headphones i MIcrophone ulaz izlaz (bar sam ja tako kontao) e probah sound out iz karte u mic in i nista (ili sam ja malo ambiciozan da mi se mic ponasa kao line in!?)

Kako ? ZA gledanje TV a nije frka recimo taj sound out iz karte mogu u zvucnike direktno... Ali ako bi zeleo da snimam sa TVa nesto? DAli postoji sansa?

Od kablova sam dobio stereo jack sa obe strane (jedan zeleni kraj drugi ljubicast? Taj zeleni sam pobao kao out iz karte u mic nije radio)
DAli je neko imao ili ima istu kartu i lap top ili slina iskustva i savet...sve je dobrodoslo :wave:

Prilozi

• winfast_tvusb2_deluxe_3.jpg
    winfast_tvusb2_deluxe_3.jpg
    53.3 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Hmmm slican problem sam i ja imao, doduse druga tv kartica.Probao na 2 laptopa, oba HP, na jednom posle instalacije u aplikaciji prijavi zvuk i radi na daljincu komanda a na drugom jednostavno ne prepoznaje tip ulaza a ima zvuka inace, reinstalirani sistemi na oba i isti problem, detektuje sound karticu (conexant) i ima zvuka ali nema kontrole osim kada na samom lapu podesavas jacinu. Inace od konektora je stigao usb preko kog i ide slika i zvuk i nista vise, na samoj kartici ima ulaz/izlaz za zvuk i ulaz za av i kompozitni. E sad nisam imao muski/muski 3.5" kabli da probam zvuk direktno na mikrofon na laptop. Tako da je morao da ostane takav kakav jeste. e sad neki moj zakljucak je da nisu sve kartice kompatibilne i jednostavne nece da rade na svakoj masini.
Tv kartica je neka AMI blah blah balh...ogromna inace...

Vrh Dno