Šta je novo?

leadtek tvtuner

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
gde ima da se kupi leadtek delux tv tuner po mogustvu u ns

Ups izvinjavam se, moja greska....

koliko znam euprosoft (u bg) je prodavao leadtek ove proizvode pa probaj kod njih, ali oprezno sa njim a jer su teski zavlakaci 😛

raindog je napisao(la):
nazalost ovo nije deluxe verzija i nema teletext 🙁

da li si ti zvao ili si samo pogledao na sajtu ?

jer ja sad pogledah i u opisu pise da ima daljinski upravljac i FM a to ima samo deluxe tj obicni 2000xp ih nema. Znaci prema opisu na sajtu to i jeste deluxe varijanta.

pozdrav

ZAP je napisao(la):
da li si ti zvao ili si samo pogledao na sajtu ?

jer ja sad pogledah i u opisu pise da ima daljinski upravljac i FM a to ima samo deluxe tj obicni 2000xp ih nema. Znaci prema opisu na sajtu to i jeste deluxe varijanta.

pozdrav

nisam zvao ali na sajtu pise da nema txt

raindog je napisao(la):
nazalost ovo nije deluxe verzija i nema teletext 🙁

Sredinom nedelje bice test na Benchmarku. U pitanju je model Leadtek WinFast 2000XP - Deluxe Edition i takodje je bez teletexta...

Koliko sam ja video uz karticu idu dva diska sa softverom firme Ulead pa je zato Deluxe. Od ostale opreme idu kablovi, FM antena, daljinac, baterije itd...

Imam deluxe verziju i nema teletext, tj. on je opcion a nisam video kod nas verziju koja ga ima. Inace sve kartice iz TV2000XP serije su iste, razlika je samo u softwareu i nekim sitnicama. Deluxe ima, kao sto je delimir rekao, dva original Ulead programa, i za razliku od obicne verzije podrzava stereo tv, fm, PiP, timeshifting.
Inace, i ja sam kupio karticu tamo gde sam naveo link i jeste deluxe verzija.

DusaN je napisao(la):
Imam deluxe verziju i nema teletext, tj. on je opcion a nisam video kod nas verziju koja ga ima. Inace sve kartice iz TV2000XP serije su iste, razlika je samo u softwareu i nekim sitnicama. Deluxe ima, kao sto je delimir rekao, dva original Ulead programa, i za razliku od obicne verzije podrzava stereo tv, fm, PiP, timeshifting.

koliko si platio... jesu ti zaracunali porez?

posto nema txt onda se opet razmiljam da uzmem PCTV ili kworld

leadtek taj deluxe bez teletexta imas na news.yu.oglasima za 55€

ZAP je napisao(la):
leadtek taj deluxe bez teletexta imas na news.yu.oglasima za 55€

jel mozes da mi nabavis tel posto ne pristupam news serverima

ima u www.cores.co.yu za 51.5 evrica... ali mi je frka sto je u bg a nemam bas vremena da odem...
jel zna neko dobru cenu za miro pctv ili asus tv/fm u novom sadu

Proveri da li je tih 50-tak evra maloprodajna ili veleprodajna cena...

DusaN je napisao(la):
Imam deluxe verziju i nema teletext, inace, i ja sam kupio karticu tamo gde sam naveo link i jeste deluxe verzija.

nemaju je u cenovniku...

bio si u pravu nije 51 nego 62 evra da li zna neko gde ima jeftinije da se uzme ovaj tuner ... onaj broj sa yu.oglasa je nepostojeci

DusaN je napisao(la):

kako se rucno biraju stanice i da li je to uopste moguce... imam kablovsku i auto scan preskoci jako puno kanala koju su 100 bez suma

I gde si na kraju kupio i po kojoj ceni jer i mene zanima a ne cima mi se do BG.
Usput, ako ti nije tesko probaj da pokrenes teletekst iz DScalera, jer mislim da to `nema teletekst` se odnosi na to da nije implementiran u softveru koji stize uz nju a da za to ne treba nikakav poseban hardver i da iz npr. DSkalera svaka karta moze da prikaze txt.

Dodge je napisao(la):
I gde si na kraju kupio i po kojoj ceni jer i mene zanima a ne cima mi se do BG.
Usput, ako ti nije tesko probaj da pokrenes teletekst iz DScalera, jer mislim da to `nema teletekst` se odnosi na to da nije implementiran u softveru koji stize uz nju a da za to ne treba nikakav poseban hardver i da iz npr. DSkalera svaka karta moze da prikaze txt.

ima teletekst sa dscalerom... a karticu sam uzeo u bg od simpsona H mada mi je rekao da mu je ta poslednja... pitaj ga mozda ima jos

Ipak sam se odlucio za PCTV posto mi FM ne treba, a i pala mu je cena 🙂, a Leadteka nikako ne mogu naci u NS (ne cima mi se do BG, mada sam ga video u nekim cenovnicima).
Hvala u svakom slucaju.

ima teletekst sa dscalerom... a karticu sam uzeo u bg od simpsona H mada mi je rekao da mu je ta poslednja... pitaj ga mozda ima jos[/quote]

Znaci iako nema leadtek sa teletextom ipak sa nekim posebnim programom mogu da ga dobijem tako da to i nje problem,jel tako?

Nazad
Vrh Dno