Broz je napisao(la):
raindog je napisao(la):nazalost ovo nije deluxe verzija i nema teletext 🙁
ZAP je napisao(la):da li si ti zvao ili si samo pogledao na sajtu ?
jer ja sad pogledah i u opisu pise da ima daljinski upravljac i FM a to ima samo deluxe tj obicni 2000xp ih nema. Znaci prema opisu na sajtu to i jeste deluxe varijanta.
pozdrav
raindog je napisao(la):nazalost ovo nije deluxe verzija i nema teletext 🙁
DusaN je napisao(la):Imam deluxe verziju i nema teletext, tj. on je opcion a nisam video kod nas verziju koja ga ima. Inace sve kartice iz TV2000XP serije su iste, razlika je samo u softwareu i nekim sitnicama. Deluxe ima, kao sto je delimir rekao, dva original Ulead programa, i za razliku od obicne verzije podrzava stereo tv, fm, PiP, timeshifting.
Inace, i ja sam kupio karticu tamo gde sam naveo link i jeste deluxe verzija.
ZAP je napisao(la):leadtek taj deluxe bez teletexta imas na news.yu.oglasima za 55€
DusaN je napisao(la):Imam deluxe verziju i nema teletext, inace, i ja sam kupio karticu tamo gde sam naveo link i jeste deluxe verzija.
DusaN je napisao(la):Imam deluxe verziju i nema teletext, tj. on je opcion a nisam video kod nas verziju koja ga ima. Inace sve kartice iz TV2000XP serije su iste, razlika je samo u softwareu i nekim sitnicama. Deluxe ima, kao sto je delimir rekao, dva original Ulead programa, i za razliku od obicne verzije podrzava stereo tv, fm, PiP, timeshifting.
Inace, i ja sam kupio karticu tamo gde sam naveo link i jeste deluxe verzija.
Dodge je napisao(la):I gde si na kraju kupio i po kojoj ceni jer i mene zanima a ne cima mi se do BG.
Usput, ako ti nije tesko probaj da pokrenes teletekst iz DScalera, jer mislim da to `nema teletekst` se odnosi na to da nije implementiran u softveru koji stize uz nju a da za to ne treba nikakav poseban hardver i da iz npr. DSkalera svaka karta moze da prikaze txt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari