Šta je novo?

Leadtek TV2000 XP Global nedaje isti kvalitet slike kao Intex IT-194FM???

hamvas

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2013
Poena
170
Imam Intex IT-194FM koji sam povezao sa monitorom i sa slikom sam zadovoljan ali sam kupio i Leadtek TV2000 XP Global koji sam ubacio u komp ali nemam isti kvalitet slike kao sa Intex-om.Kablovska je IKOM.Dali postoji neka caka da poboljsam kvalitet slike na Leadtek TV karti???Hvala unapred

Resio sam problem tako sto sam malo prodrmao koaksijalni kabl i slika je odlicna ali zvuk malo pucketa i krchi a i malo nije sinhronizovan sa slikom.U cemu moze biti problem???

Dotična kartica ima problem sa drajverima na 64 bitnim sistemima sa preko 3gb RAM memorije i pravo rešenje ne postoji. Pogledaj u task manageru, videćeš veliko zauzeće procesora dok radi TV aplikacija. Imao sam dotičnu karticu, zbog toga sam je i batalio.

Meni ne pravi problem sa zauzecem CPU,i krece se od 0 do 1 % kad pogledam u task manageru,ja imam 16GB.Samo me zeza krchanje i pucketanje zvuka malo

A najvise me nervira blaga ne-sinhronizovanost zvuka i slike.Jel ima neko ovaj problem i kako se resava???

Ja sam imao problem sa slikom koji sam resio tako sto sam ispravio koaksijalni kabl,prodrmao ga :) (slika je zodovoljavajuca ali daleko od savrsene),onda sa krcanjem zuka sto sam sredio tako sto sam povezao TV kartu sa zvucnom preko spoljasnjeg kabla na line in u zvucnu,a nedostatak sinhronizacije zvuka i slike tako sto sam re-instalirao audio drajver.

Ja sam uzeo tj koristim i dalje Leadtek TV2000 XP Global TV kartu i njom uopste nisam zadovoljan,slika na nekim kanalima je ok, ali na nekim sa puno šuma odnosno nema oštrinu, npr kada gledam tenis i rezultat koji je u gornjem uglu tokom poena bukvalno se ne vidi..win 7 koristim a npr na istoj toj kablovskoj (radijus) sam na starom kompu koristio ASUS-ovu TV kartu i slika je bila jednostavno perfektna..pomirio sam se sa tim da bolje od toga ne mogu da izvučem....

Da slika na nekim kanalima ima suma ali gde naci danas internu TV kartu koja radi dobro???

Nazad
Vrh Dno