Šta je novo?

Leadtek TV2000 XP Expert problem

Zlatann

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2007
Poena
319
Koristim win7 64 i ovu karticu od pre par dana. Prvi problem je sto nikako nemogu da podesim da na snimljenom materijalu ima zvuka. Probao sam sve moguce u podesavanjima ali nisam uspeo. Drugi problem je daljinski upr. Naime cuo sam da ljudi imaju problem sa njim ali da kud i kamo radi , brlja... Moj neradi uopste , nikakve znake zivota ne daje a vidim da salje signal kad se pogleda u senzor preko neke kamere...
Prvo sam mislio da je do win 7 64 ali prijatelj ima istu kartu i kod njega sve radi ok . E sad dolazim do zakljucka da mozda ima neki konflikt sa mojom plocom ga ma790xt posto je jedina razlika u plocama . Drugova je neka msi ... Da li bi mozda nesto pomogao update biosa ? Mozda je glupo pitanje ali nisam pametan vise...
Jedna stvar koja mi se svidela kad sam je odneo kod brata , je ta sto se moze preko daljinskog upaliti pc, naravno i ugasiti... Daljinac kod njega radi ok. Opet kontam kad je pc ugasen a daljinac pali komp , znaci da nema veze sa operativnim sistemom nego sa plocom ,, ispravite me ako gresim? Mislio sam da ce makar upaliti moj komp a kasnije kad se podigne sistem opet prestati da radi , ali eto nece nikako da proradi.
Jel neko imao ovakav problem ? Da li mi vredi update biosa raditi?

Strart/controlpanel/sound/recording/ubaciti(enable-ovati) cd audio! i podesiti u PWR-u da snima sa cd-audia!

Ovako sam ja bratu namesti expert i radi odlicno u win 7 64bit. Cak i daljinac radi bez greske. Skini zadnje drivere sa oficijelnog sajta. Imaju neka dva pa probaj oba!

Poslednja izmena:
Strart/controlpanel/sound/recording/ubaciti(enable-ovati) cd audio! i podesiti u PWR-u da snima sa cd-audia!

Ovako sam ja bratu namesti expert i radi odlicno u win 7 64bit. Cak i daljinac radi bez greske. Skini zadnje drivere sa oficijelnog sajta. Imaju neka dva pa probaj oba!

Brao za zvuk, hvala ti puno...
Za daljinac jos nisam probao. Jes da su skinuti vec najnoviji drajveri ali cu pokusati sa starim pvr

Skini zadnji PWR 2, jer ti on ne pravi problem. imas 2 drivera za tv kartu. Instaliraj jedan i vidi da li i dalje imas problem. Uradi update preko pwr 2 i vidi sta ti ne dostaje! Ta tv karta odlicno radi na win 7.

Skini zadnji PWR 2, jer ti on ne pravi problem. imas 2 drivera za tv kartu. Instaliraj jedan i vidi da li i dalje imas problem. Uradi update preko pwr 2 i vidi sta ti ne dostaje! Ta tv karta odlicno radi na win 7.

Milose imas pice za sve ovo, ,,proradio i daljinac posle updatea...Samo dosta brlja ali raaaaaadiii.
Hvala jos jednom

Poslednja izmena:
Snima li neko direktno u DivX, jer sa PVR2(za razliku od PVR1) jednostavno nece da snima u podesenu rezoluciju 768x576, nego forsira 720x480?

To se i meni desilo, nisam uspeo da nadjem lek. Jednog dana je samo prebacio na tu rezoluciju i nisi mogao da ga vratiš nikako. Prihvatao je samo mpeg-2. To je bilo na XP.

Sada pod sedmicom x64 odbija da snima u XviD 1.2.2 potpuno, dok u mpeg-2 hoće u svim varijantama.

U MPEG2 hoce u bilo kojoj rezoluciji. Pisao sam Leadteku opsirno o problemu
dva puta, prvi odgovor je bio otprilike "stavi druge drajvere, hvala sto ste se javili" :)
Iako sam im napisao da sa bilo kojim drajverima u kombinaciji sa PVR1
nema ovih problema..
Mrzi ih da rade, ostaje izgleda samo da se nadamo da ce u nekoj od buducih
verzija PVR-a to da rese. :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno