Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koji model uzeti, tj koje su razlike u kvalitetu? Potrebne samo najosnovnije funkcije (menjanje kanala) posto treba da zameni najobicnij tv. Da li je onaj najeftiniji ok?
Uuuu sad videh ovaj TV Box Leadtek TV PRO 1920 i WinFast TV Pro II. Ekstra posto su standalone (da ne huci kompjuter ). Koja je razlika (tj da li ce postojati razlika za kablovsku)?
Pa radice ti i ta. Ja imam na 22" expert i normalno mi radi, a jos ima i dosta manju rezoluciju. Mada je slika malo razvucena, ali meni licno to ne smeta.
Jos jedno pitanje, ako je kanal 4:3 a monitor 16:10 da li ce biti sa strane crne trake ili ce da razvlaci sliku (nadam se da mogu da budu crne trake ili odustajem, ne podnosim razvucenu sliku)
Mozes da namestis kako hoces. Moze i 4:3 i crno je sa strane, i 16:9 i crno je malo dole i gore. Ja koristim razvuceno i tako mi odgovara, jer meni smeta kad je crno sa strane, a i manja je slika. Mogu da ti slikam digitalnim da vidis kako to izgleda, ali ce ti sa ovom gore karticom biti samo bolje.