Šta je novo?

Leadtek tv karte

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Zanima me koji model Leadtek-a je bolji sa podrškom softvera:Global ili Expert?Meni fm tuner nije potreban tako da mi Expert nije prioritet ali me zanima koja je od njih bolja za Vista OS?Planiram da menjam tv kartu najviše zbog pravog daljinca koji ima Leadtek i opcije da gasim pc pošto sam uzeo 22"tft a nemam tv u mojoj sobi niti nameru da ga uzimam u skorije vreme(bar dok ne padnu malo cene LCD tv-a)a cene tv kartica su bagatelne sada:wave:

Naravno da je podrzan, ali Expert ima bolju reviziju encoder chipa... Ja imam Global i sljaka pod Vistom samo tako...,)
Na istoj makini Expert daje bolju sliku od Glabala.

pozz

Poslednja izmena:
Naravno da je podrzan, ali Expert ima bolju reviziju encoder chipa... Ja imam Global i sljaka pod Vistom samo tako...,)
Na istoj makini Expert daje bolju sliku od Glabala.

pozz

Dali ti kartica snima sa tv, kod mene sve sljaka osim snimanja sa tv, kako podesiti.
Pozdrav

Dali ti kartica snima sa tv, kod mene sve sljaka osim snimanja sa tv, kako podesiti.
Pozdrav

Pa naravno da snima. Skini najnoviju verziju K-Lite Codec Packainstaliraj i snimaj. Ja nisam nista podesavao osim sto sam u PVR2 aplikaciji izabrao format snimanja i to je to...

Pa naravno da snima. Skini najnoviju verziju K-Lite Codec Packainstaliraj i snimaj. Ja nisam nista podesavao osim sto sam u PVR2 aplikaciji izabrao format snimanja i to je to...

Meni stoji dvd format za snimanje, da li je to ispravno a koji K-lite Codec mislim da je najnoviji
codec, gde se vidi koji je
Pozdrav

Instaliran je vec bio taj codec ali me interesuje kako su postavljena ona setovanja kasnije , kada pritisnem za snimanje posle10s dobijam poruku" Ne mogu snimiti video stream" Sta onda?

E, to vec ne znam. Moram proveriti kod sebe na kompu pa javljam sutra (sada sam na poslu i svesrdno radim).:d:d:d

Malo sam se raspitivao i ispada da Expert stvarno opravdava 10eura više da se plati od Globala.Global koristi sistemsku snagu prilikom snimanja za razliku od Expert-a.Inače gledao sam i jednu i drugu razlika u kvalitetu slike je za moje oko jedva primetna ali zato kod snimanja Global zna da zeza dok Expert radi besprekorno!Ne bih menjao Lifeview ali je on nema podršku za 16:9 i drajveri za Vistu jednostavno ne rade!Inače Global radi i ima podršku za Vistu to stoji i na pakovanju.Tako da ću uzeti Expert a Logitech daljinac ovde nema i nije mi poenta da ga uzimam jer meni je problem tv karta i jedino mi je potrebno da mogu da ugasim računar a drug ima Expert već 4godine i nikakvih problema nema sa njim u svakom slučaju hvala svima:wave:

Izvinjavam se ako malo skrecem sa teme ali da pitam da li neko koristi Dscaler sa leadtek
expert tv karticom?
I ako koristite da li vam blokira sistem kada upalite Dscaler?
Da li intslirate drivere za karticu ili ceo PVR paket ili koristite samo dscaler integrisani driver?
Hvala i poz

Nazad
Vrh Dno