Šta je novo?

Leadtek PVR3000 Deluxe utisci

Serbianboss

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
360
Pozdrav svima,

nabavio sam pomenutu karticu i nisam nesto previse zadovoljan.

Naime nigde nema opcije za 3d noise reduction filtere, iako na sajtu pise da ima. Tacnije kartica ima ugradjene combo filtere i vide se kad se snima tv program ali nema opciju za podesavanje istih.

Opcija 3D Y/C kontroler kao i da ne postoji. Znaci postoji opcija(sve su vrednosti na 0) i kada promenim(do 15 max) ne desi se nista. Niti je slika bolja niti je losija, kao da ta 3D y/c separacija ne radi.

Inace softver koji sam dobio nije kompatibalan sa kartom. Tacnije sve se instalira dobro i kada se pokrene aplikacija kaze da ne moze da ucita graph??? Problem je resen skidanjem najnovijih drajvera sa interneta. Eto proizvodjac je isporucio lose drajvere za svoj top model.

Jos jedan vrlo iritirajuci bag jeste da kada odaberete opciju snimanja hardware mpeg2 i kada pritisnete rec ekran od aplikacije se zacrni(cuje se ton) i ne vidi se sta se snima(a u stvari snima).

Inace slika je odlicna,ali mozda sam ocekivao malo vise od tih 3d noise reduction i 3d y/c separacije. Kvalitet je kao PVR2000.

Eto to su prvi utisci valjda ce noviji drajveri biti bolji.

pozdrav

Evo jos da dodam opcije za 3D Y/C separaciju, koja nazalost ne radi. Koju god vrednost stavio ne dolazi do promene u slici i kad ase pritisne OK i kada se ponovo udje u ovaj box-ne budu upamcenje vrednosti. Mozda ja nesto gresim ili ovo ne radi

Hvala na dragocenim informacijama !
Da nisi mozda pre ove imao Expert varijantu (TV2000 XP) da uporedis kvalitet slike?
Na osnovu slike kartice okacene na njihovom sajtu (evo je dole), deluje mi kao da je taj 3D Y/C opciona varijanta!? Sto mi je totalno nelogicno sobzirom da to navode kao jedan od glavnih "feature", mada nigde ni ne pominju da je opciona varijanta.
Secam se kada sam uzeo Expert, odmah nakon sto je izasao, trebalo im je nekoliko verzija drajvera i programa da sve "ispeglaju", tako da ce verovatno sve to sta si naveo vremenom srediti.

Prilozi

• winfast_pvr3000_deluxe.jpg
    winfast_pvr3000_deluxe.jpg
    22.3 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
3D Y/C nije opciona varijanta, ali je reklamiraju kao udarnu. Vrlo bezobrazno sa njihove strane.Noise reduction radi automatski(steta sto nisu napravili da moze da se podesava)

Mislim da nije u redu za kartu koja kosta 111 eura da ne naprave dobre drajvere.

Pisao sam leadteku da im ne radi 3D Y/C separacija i da nemaju opcije za podesavanje noise reduction filtera, evo i odgovora:

Dear Customer,

Please wait for newest version releasing of Winfast PVR2 with version 2.0.2.16 to fix the problem.
Sorry for the provisional inconvenience.
Thank you for your support.
Best regards,
Marketing Department, Leadtek Research Inc.

Znaci treba da izbace novu verziju PVR2 aplikacije. Videcemo da li ce tada resiti problem

Poslednja izmena:
Pa moraces da cekas. Leadtek je jos i dobar u s/w podrsci za svoje TV karte. Sta bi da si uzeo od nekog drugog proizvodjaca tek bi se onda raspametio....

:p

I sta se desilo? Jel popravise? Planiram kupovinu tv kartice pa razmisljam i ovom modelu... ?

posle 2 godine, popravise, i sada to radi ali nije nista specijalno.

Nazad
Vrh Dno