Šta je novo?

Leadtek paljenje sa daljincem

milemile

Slavan
Učlanjen(a)
22.02.2006
Poena
304
Da li neko zna kako da se sa daljinskim ukljucuje kopijuter na Leadtek TV 2000 xp expert ?
Elem, isljucivanje i sve ostale funkcije rade ali ukljucivanje ne radi verovatno ima podesavanja u biosu, pa ako je neko nastelovao molio bih da mi objasni kako.
Recimo, hocu nesto da snimim sa TV-a kada nisam kod kuce racunar mora biti ukljucen da bi snimao, a moze da se podesi da se komp. iskljuci posle snimanja.
Hvala u napred !!!

Za ovo prvo "...daljinskim ukljucuje kopijuter..." mislim da je neizvodljivo, jer program koji prepoznaje signal sa daljinskog radi samo u Windows'u

Za drugo "Recimo, hocu nesto da snimim sa TV-a kada nisam kod kuce racunar mora biti ukljucen da bi snimao, a moze da se podesi da se komp. iskljuci posle snimanja"
imas opciju u prozoru Schedule "After the task is finished", izaberes "Power Off"

Napomena: ovo je iz iskustva sa TV kartom Leadtek WinFast 2000 DeLuxe

Na kutiji lepo pise "Use the power button to power up or shut down your system" po tome bi trebalo da moze pa zato pitam ako je neko imao iskustva sa ovim .

Sredjeno ode se u bios na power izabere se power on oci i cekira se enebled

Sredjeno ode se u bios na power izabere se power on pci i cekira se enebled

***. meni se restartuje kad ukljucim "power on pci " moze da se upali sa daljincem al se restartuje kad ga gasim :crash:

Evo i ja nesto da pitam u vezi asusa. Imam asus my cinema P7131 slika je ok, zvuk ok, daljinac radi, ali nigde ne mogu da nadjem opciju da ugasim komp sa daljincem a nece ni da se upali sa njim iako su sva setovanja u biosu podesena (pci on i ostalo). Koristim PowerCinema ali u njemu nema podesavanja funkcije upravljaca. Stvarno me mrzi da ustalem iz kreveta u 2 ujutru i gasim komp, please!?

Nazad
Vrh Dno