Šta je novo?

Leadtek MX 440 + DivX =??

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Stvar je prosta:
DivX mi ne radi na doticnoj kartici.
Instaliran je Angel Potion Video Codec + DivX Codec + MicroDVD player.
Mozda skripi nesto od ovoga, ali je ipak ova cela kombinacija radila na staroj, integrisanoj grafici, a s druge strane, kartica je regularno instalirana.

Elem, kada se startuje bilo koji film, samo dobijam crno-bele strafte preko ekrana (mislim prozora filma - odnosno celog ekrana u full screen) i to je to. Zvuk se regularno cuje, ali slike ni.

Da li bi moze biti neko znao sta treba da uradim??
ne bih li taj DivX proradio jeli

Unapred hvala

ymiljan je napisao(la):
Stvar je prosta:
DivX mi ne radi na doticnoj kartici.
Instaliran je Angel Potion Video Codec + DivX Codec + MicroDVD player.
Mozda skripi nesto od ovoga, ali je ipak ova cela kombinacija radila na staroj, integrisanoj grafici, a s druge strane, kartica je regularno instalirana.

Elem, kada se startuje bilo koji film, samo dobijam crno-bele strafte preko ekrana (mislim prozora filma - odnosno celog ekrana u full screen) i to je to. Zvuk se regularno cuje, ali slike ni.

Da li bi moze biti neko znao sta treba da uradim??
ne bih li taj DivX proradio jeli

Unapred hvala

Trebace ti i DirectX v8.1 iili 8.1b!

ko ti je ikada rekao da instaliras angel potion... to nikada ne bih instalirao kod sebe... DivX 5.02 pro ili standard (pazi samo da nije reklamna verzija sa gain_trickler-om koji je klasican spyware koji snima gde klikces i uzima memoriju)... Dakle, samo to i nikakvi andjeoski napici...

Kako da znam da li moj divx 5 ima spyware?

Pogledaj Lazo, u services, ako imas starovan fajl gain_trickler3.exe, imas spyware, ako ne nemas :)
Ja npr imam :( Gde da se skine full verzija divx5 codeca?

BodyRemover je napisao(la):
Pogledaj Lazo, u services, ako imas starovan fajl gain_trickler3.exe, imas spyware, ako ne nemas :)
ajde da reklamiram malo i goldena, imaš na njegovom sajtu

BodyRemover je napisao(la):

Izgleda da nemam tog gain_tricklera. Ja sam sa neta skinuo neki divx502Bundle i nije mi trazio nikakvu registraciju. Mislio sam da se divx5 placa?

DirectX 8.1 je resio stvar

Te se zahvaljujem na savetu, a Angel potion je doslo uz neki disk... kao treba da se instalira pre DivX codeca...
nisam primetio da smeta.

U zdravlje

Nazad
Vrh Dno