Šta je novo?

Leadtek EXPERT/Terratec?

• Začetnik teme Začetnik teme ICE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
715
Ljudi pomozite mi da se odlucim izmedju ove dve TV karte,ova Terratec je dosta nahvaljena u testu na Benchmarku,opet drugi dosta hvale ovog Leadtek-a pa sam totalno zbunjen sta da uzimam??? :wall: :wall:

ICE je napisao(la):
Ljudi pomozite mi da se odlucim izmedju ove dve TV karte,ova Terratec je dosta nahvaljena u testu na Benchmarku,opet drugi dosta hvale ovog Leadtek-a pa sam totalno zbunjen sta da uzimam??? :wall: :wall:

Pa koliko kontam Delimir je testirao i Leadtek-a i kaže da je Terratek mama na svi... pa ti nemoj da :wall: nego :trust: i pazari

OK,a koja je razlika izmedu te Leadtek-ove WinFast 2000XP karte(na testu) i EXPERT modela osim u ceni?

Sta god da uzmes kad su u pitanju te dve kartice neces pogresiti ali o drugim i ne razmisljaj.Razlika izmedju one na testu i EXPERT verzije je u cipu.Expert ima desetobitni chip.Ja sam vise za Leadtek expert jer ti je i jeftiniji.Ja kupih Asus i *****ao sam se a lepo sam hteo Leadtek expert,al kod mene u Nisu ga nije bilo.

dussan je napisao(la):
Razlika izmedju one na testu i EXPERT verzije je u cipu.Expert ima desetobitni chip.Ja sam vise za Leadtek expert jer ti je i jeftiniji.

I sta mu znaci taj 10-bitni cip na njemu? U cemu je razlika u odnosu na drugu kartu,ona sa testa? Time da je 10-bitni cime mi nista nisi rekao...a ne znam odakle ti da je expert varijanta jeftinija? u Pin-u je nekih 6-7e skupla! Pozdrav

ICE je napisao(la):
I sta mu znaci taj 10-bitni cip na njemu? U cemu je razlika u odnosu na drugu kartu,ona sa testa? Time da je 10-bitni cime mi nista nisi rekao...a ne znam odakle ti da je expert varijanta jeftinija? u Pin-u je nekih 6-7e skupla! Pozdrav
Mislio je na to da je jeftiniji od Terrateka. Ako imaš kablovsku sa korektnim signalom uzmi bilo koji Leadtek ali inače ja ne bih razmišljao o bilo čemu sem tog Terrateka.

Nazad
Vrh Dno