Šta je novo?

Leadtek 9600 gt POSTENJACINA?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Evo da pocenem;kupih ovu kartu polovnu pod ispravno,ali dok stigla do mene ukvarila se u putu😀:d,pa mi treba vasa pomoc.
Problem je sledeci;kartica vrti kuler ali nema signala nista.Da ne bude zablude probao drugu radi tako da smo ispravnost ploce eliminisali.Primetio sam da se to ne greje ni malo nigde na njoj.To bi bilo sve sto sam mogao da vidim i zakljucim.
Da li se to opste moze popraviti?Cuo sam za cika Peru al nemam njegov broj,pa ako moze netko da mi ga pusti na pm.Pa me isto i zanima da li bi se taj popravak isplatio,ako ne koliko moze da se dobije ovako ukvarena?Ajd pomozte prevareno a to sam ja.

Evo da pocenem;kupih ovu kartu polovnu pod ispravno,ali dok stigla do mene ukvarila se u putu😀:d,pa mi treba vasa pomoc.
Problem je sledeci;kartica vrti kuler ali nema signala nista.Da ne bude zablude probao drugu radi tako da smo ispravnost ploce eliminisali.Primetio sam da se to ne greje ni malo nigde na njoj.To bi bilo sve sto sam mogao da vidim i zakljucim.
Da li se to opste moze popraviti?Cuo sam za cika Peru al nemam njegov broj,pa ako moze netko da mi ga pusti na pm.Pa me isto i zanima da li bi se taj popravak isplatio,ako ne koliko moze da se dobije ovako ukvarena?Ajd pomozte prevareno a to sam ja.

Druze probaj da promenis napajanje, meni to mirise kao d ato tvoje napajanje nema snage, a i poreklo mu je za mene nepoznato......aurora???

Sada videh da se to ugradjivalo zajedno sa frontierom...probaj da promenis napajanje da vidis da li je do toga, ako jeste onda ti preporucujem da uzmes makar LC power jeftino je a dosta bolje od obicnih kineza....

Jesi povezao dodatni prijključak za napajanje?

Ako se ne greje kartica može da bude da ne dobija (dovoljno struje) što je posledica slabog napajanja koje ti imaš.

Koliko se sećam kod čika pere je popravka grafičke karte 20€, pa vidi dali ti se isplati.

ima i neki zule sto ih popravlja sad kazu da je dobar ali nemam pojma posto popravlja

druze,a od koga si kupio grafu?moj drugar je imao istu situaciju pre odprilike godinu i po dana,kada je od nekog lika iz Krusevca pazario ati 4850,za nekih 100e,uz prethodnu uplatu na ziro racun....i kada je stigla grafa,imali smo sta da vidimo😛rilikom paljenja kompa,samo se kuler zavrti na par sekundi i NISTA!!!nema signala,nema niceg,jednostavno kao da je mrtva grafa!doduse nikakvih tragova na njoj nije bilo da je bilo sta osteceno i li da je gorelo....sta se desava dalje-zovemo tog lika,objasnjavamo mu kakva je situacija,on kao u cudu nemoze da veruje,i uspeva da nagovori mog degenerisanog naivnog drugara da mu vrati nazad grafu,a on ce kao poslati drugu u zamenu,ili ce nam vratiti kes...i pogodite sta se dalje desilo????cim je drugar poslao kartu nazad,liku iz Krusevca se gubi svaki trag!!!mob broj vise ne postoji,e mail adresa obrisana,jednostavno lik nestao sa lica zemlje,a drugar ostao bez 100e i bez neispravne grafe!!!eto,to je nase iskustvo,ja licno neverujem da je do napajanja,ja sam svoju 4850 pola godine vozio na blubery napajanju od 450w zajedno sa [email protected] i nikada mi nista nije stucnulo!!!pre ce biti da ti je neko uvalio neispravnu grafu....mada nebi bilo lose da je isprobas i na nekoj drugoj masini pa da otklonis i faktor napajanja.

Poslednja izmena:
ja sam uzeo nedavno 4850 i radila mi je punih 3 dana i pojavile se linije po ekrani i od tada nikada vise graficku bez garancije(pisane)

Nikad nisam "mirisao" polovne graficke bez garancije. Najsigurnije je uzimati procesore jer oni jako tesko crkavaju al sto se tice polovnih grafickih ili uzimati od poznanika s' kojima se moze resiti problem ukoliko dodje do njega ili uzimati samo low-end graficke tj do max 50e i tako minimalizovati gubitak u slucaju zaYeba. U 80% slucajeva kad vidite high-end graficku u oglasima po neverovatnoj ceni od nepoznatog lika mora da ima neka zackoljica 😉 Jel mnogo kakim?! 😀
Btw 4850 su pogotovo za izbegavanje - masa ih je ispustilo dusu, greju se ko lude i nikako nisu za kineska no name napajanja...na koje ih uglavnom i stavljaju jer su obicno ljudi koji ih uzimaju na starim E2xxx 775 masinama koji su se konacno resili za upgrade. :trust:

Sto se pokretaca teme tice mogu samo da ponovim i predlozim ti da isprobas prvo sa jacim napajanjem pa tek onda da razmisljas sta ces dalje. :wave:

Nikad nisam "mirisao" polovne graficke bez garancije. Najsigurnije je uzimati procesore jer oni jako tesko crkavaju al sto se tice polovnih grafickih ili uzimati od poznanika s' kojima se moze resiti problem ukoliko dodje do njega ili uzimati samo low-end graficke tj do max 50e i tako minimalizovati gubitak u slucaju zaYeba. U 80% slucajeva kad vidite high-end graficku u oglasima po neverovatnoj ceni od nepoznatog lika mora da ima neka zackoljica 😉 Jel mnogo kakim?! 😀
Btw 4850 su pogotovo za izbegavanje - masa ih je ispustilo dusu, greju se ko lude i nikako nisu za kineska no name napajanja...na koje ih uglavnom i stavljaju jer su obicno ljudi koji ih uzimaju na starim E2xxx 775 masinama koji su se konacno resili za upgrade. :trust:

Sto se pokretaca teme tice mogu samo da ponovim i predlozim ti da isprobas prvo sa jacim napajanjem pa tek onda da razmisljas sta ces dalje. :wave:

pa eto ja sam svoju 4850 prodao liku u Nis pre par dana,sve sa pisanom garancijom jos godinu dana,lik je prezadovoljan kako mu grafa radi,eto,ima i nas postenih....🙂mada,ja bih se tesko odlucio za kupovinu grafe od nekog nepoznatog:trust:

od sada moze da bude graficka(sto se mene tice) od bilo koga ako ima pisanu garanciju sa fiskalnim...ja sam prodao jednoj "staroj" musteriji 3870 koja je jos 5-6 meseci pod garancijom i da mu se pokvari sigurno bi dobio bolju graficku i bio jos zadovoljniji sto i nije tako lose

Nazad
Vrh Dno