Šta je novo?

Leadtek 8600gt.. da ili ne?

lood_za_q3

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2004
Poena
620
nasao sam u jednoj prodavnici sve komponente sto me interesuju, pa bih kod njih uzeo ceo racunar. Jedini problem je sto imaju leadtek 8600gt a citao sam po forumu da su dosta njih imali problema sa njom. imaju takodje powercolor 2600xt. da li da uzmem nju ili da im kazem da naruce od drugog proizvodjaca 8600gt?

Uzmi ili Palit 8600GT ili Gainward 8600GT GLH!

pa zelim ceo racunar da uzmem na 1 mestu, zbog garancije da mi posle ne izvode neshto. Bio sam danas do njih i kazu da mogu da nabave jos i ASUS i Foxconn 8600gt kartice. Ja bih uzeo asus onda.

pa zelim ceo racunar da uzmem na 1 mestu, zbog garancije da mi posle ne izvode neshto. Bio sam danas do njih i kazu da mogu da nabave jos i ASUS i Foxconn 8600gt kartice. Ja bih uzeo asus onda.

A sta to ima da ti izvode oko garancije!? Komponente se uzimaju tamo gde su povoljnije, ne moze nikada da se sve nadje u jednoj radnji. Isto tako, garancija se izdaje za svaku komponentu posebno, nigde ne pise da bi garancija bila 100% validna moras ceo komp da uzmes u istoj firmi, i da ti ga oni sastave :wall:
Kad pogledam sada moj racunar, u kucistu imam komponente koje su kupljene u cetiri razlicite firme, i na svaku komponentu imam urednu garanciju!

pa dobro ljudi znam ja sve to, nego to cale finansira sve pa da njemu ne komplikujem zivot tako cu da uradim. A od vas bi voleo da cujem da li ASUS 8600gt odgovara ili je na loshem glasu

bolji je foxconn treba da ima ogroman hladnjak i u startu vece frekvencije 550/1450, ako ti nije frka vidi foxconn 8600gts njoj je klok 700/2200 oko 150e

ali je najbolji palit to je definitivno za 110e ubedi caleta, pokazi mu poruke sa foruma

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno