Dr. Hannibal Lecter
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2004
- Poena
- 630
moze da se povrati iz klinicke smrti? pre 3 nedelje ukljucim ti ja komp kad ono se zavrte ventilatori, cuje se hard i sve bi normalno sem jednog detalja, a to je da nema slike na monitoru. naravno, iskljucim komp probam sa vadjenjem kartice, brisanjem, promenom dvia - nista. povezem je preko analognog ulaza na monitoru - opet nista. uzmem sestrin komp, probam karticu i opet nema slike. i tako ti ja zakljucim da je kartica ispustila dusu. e sad, pitam ja vas, da li joj ima pomoci ili da je nosim na gorblje aka kantu? a ne bi bila na odmet ni vasa strucna ekspertiza od cega je bolovala ili boluje ako joj jos nije dosao sudnji dan. da nesreca ne ide sama pobrinuo se monitor, na kome od tada ne radi digitalni ulaz (kartica bila povezana preko njega). treba da ga nosim na reklamaciju ali mi se nesto ne ostaje bez monitora par nedelja pa sve odlazem taj nemili cas. i imajte na umu da vase strucno misljenje moze produziti zivot jednoj staroj, trenutno bespomocnoj ali jako finoj, tihoj i kulturnoj nvidia-i. hvala u napred i zivi bili.