Šta je novo?

leadtek 2000 deluxe

Ser Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
11.05.2004
Poena
619
imam navedenu tv karticu,ali ne mogu da skinem najnoviji WinFast PVR sa njihovog sajta vec mesec dana...problem je sto nemam zvuk na kartici sa starijom verzijom programa...interesuje me da li neko ima slican problem i kako ga resiti

Čudi me što sa starom verzijom programa nemaš zvuk?

Jesi li priključio onaj kablić iza što ide od tv karte do ulaza u zvučnu? Ako jesi pogledaj da ti nije mutiran line in.

Ako ti treba novija verzija programa možeš da dođeš do mene da ti to snimim, mada to nije mnogo veliko nekih 30mb.

Ima varijanta gde Norton AntiVirus blokira zvuk na toj karti, pa ako imaš instaliran NAV kaži da pišem dalje...

Da,kabl je povezan,i da,imam nortona 04...a drajvere ne mogu da skinem zato sto ne mogu da pristupim istima na njihovom sajtu...probao sam i sa posla i od kuce,i isto...a glupo mi je da reklamiram ako nisam siguran da je kvar

Norton, razbio sam se razmisljajuci sta mi koci ton i pomislio na nortona ali rekoh sebi da to nije moguce. inace nemam leadtek nego neku prastaru kartu. kad god restartujem komp (do duse ne uvek, nego kad mu prdne), nema ton. sada sam reinstalirao winXP (ne zbog toga), nisam jos instalirao nortona 2002 ali danas cu i radi mi. medjutim i sada mi nestane ton ali kada pokrenem FLY2000 program on pokrene ton, pa mogu da nastavim da gledam i snimam na WINdvr 3 programu.
stvarno ne znam razlog toga ali me je doveo do shloga jer sve to radi bez nekog ritma, vec onako kad mu se prohte.

Sa Leadtekovog sajta
Q:
Why I can not hear the sound of TV2000 XP clearly after I install Norton AntiVirus ?
A:
Please un-check "MSN messager" setting in the "Internet" selection.

Meni je posle ovoga normalno radio zvuk.

Eh,da,ocigledno je stos u povezivanju zvucnika sa tv karticom...ali kako to da resim...imam 5.1 sistem,abit-ovu plocu i ovu tv karticu,kada zvucnike (rear) prikljucim direktno na tv karticu,ima zvuka,ali onda mi ne radi zvuk za sve ostalo( donekle logicno)...sad sam u dilemi sta da radim,da li da pravim produzni,pa da prebacujem stalno,ili postoji neko drugo resenje...ako neko ima slican problem,nek pise...ako ima ikakve veze,zvucnici su logitech 460

Pa ne kačiš zvučnike direktno na TV kartu neko Line-Out na Tv karti povežeš na Line-in na zvučnoj (u tvom slučaju verovatno na integrisanoj) i posle u Configuration meniju označiš Line-in, i to je to. Kod mene tako radi, a za ostale ne znam.

Evo ti drajveri, pa probaj sa njima, a što se Win Fast PWR-a tiče ne znam šta da ti kažem ja upravo sada završavam DL, pa ću ti reši šta je novo i vredi li skidati.

Poslednja izmena:
Znam ja kako bi to trebalo povezati,ali tako ne radi...a probao sam (valjda) sve kombinacije...sto se tice drajvera,njih vec imam (u svakom slucaju hvala),instalirao sam ih pre PVR-a,snimio sam u PC-impulsu noviji PVR,sad mogu na opisani nacin da dobijem zvuk,dok ranije nisam mogao ni to,ali i dalje stoji problem...uh,da covek poludi :mad:

evo kad se vec prica o problemima, ja cim upalim doticni program izadje mi greska ona Xp-ova, Program Has Encourted Problems, ili tako nesto. U cemu je fora??? jednom mi je spomenio Ikernel.exe

mozda glupo zvuci ali da ti nije u windowsu, line-In ili neki drugi izlaz na mute?

:D a mozda bi bilo bolje da ja kupim nekog jeftinog samsunga 51 cm za sobu,a??? :D

ima-li-koga-tu je napisao(la):
mozda glupo zvuci ali da ti nije u windowsu, line-In ili neki drugi izlaz na mute?

nije :bottle: :crash: :wall:

Vrh Dno