Šta je novo?

Le32r71b

U cemu je razlika izmedju Samsunga LE-32S62B i LE-32R71B, osim u ceni. LE-32R71B mi izgleda superiorniji po osobinama a jeftiniji? Odlucujem se izmedju ova dva.

Pa kolko vidim jedina je razlika sto 32r71b ima veci kontrast. 5000:1 dok 32s62b ima 3000:1. Meni je lepsi ovaj 32r71b.
Pogledaj ovaj model koji prvi ima 100HZ osvezavanje slike 32M73BD i dva hdmi ulaza, kontast 6000:1 a kosta 52000 ovde . Pazi moras sam da odes u nekoliko radnji i pogledas modele koji te interesuju i procenis koji ima najbolju sliku za tebe. Za pocetak odredi kolko para si spreman da izdvojis i kreni u lov. 😉:wave:

Pa kolko vidim jedina je razlika sto 32r71b ima veci kontrast. 5000:1 dok 32s62b ima 3000:1. Meni je lepsi ovaj 32r71b.
Pogledaj ovaj model koji prvi ima 100HZ osvezavanje slike 32M73BD i dva hdmi ulaza, kontast 6000:1 a kosta 52000 ovde . Pazi moras sam da odes u nekoliko radnji i pogledas modele koji te interesuju i procenis koji ima najbolju sliku za tebe. Za pocetak odredi kolko para si spreman da izdvojis i kreni u lov. 😉:wave:

Već sam pisao da je nemoguće da 32-ka R ili M serije tako malo da košta a da je normalna. Ona oznaka D je oznaka za DVB-T tuner koji radi po Evropama (digitalna kablovska) pa je fabrički dorađivan (refurbished) da bi mogao da se gleda kod nas. Barem je mene tako lagao prodavac u TM BB. Takvi modeli uglavnom nemaju originalnu kutiju, lepo se vidi nalepnica 'Refurbished' i da Samsung ne daje garanciju nego krajnji prodavac. Obratite pažnju, skoro svi sa tim D oznakama su turbo jeftini. A npr. u istom tom TM Samsung 32R81BX košta 65k.

Šta znam, ako nema neka vidljiva oštećenja, a provališ da je s-pva panel, vredi razmisliti... Mada, kako neko reče - kupuješ mačku u džaku.

Garanciju daje lokalni prodavac? Reci ce ti da se nakvasio, da si ga ispustio ili slichno ako se pokvari 😀

Lichno sam prisustvovao situaciji u comtrade, kad lik donosi mob, i devojka na salteru, cim ga je uzela u ruku, posle 5 sekundi je iskusno konstatovala "Ah, pa to je od vlage"..."kakve vlage, pa nije mi ispao u vodu"..."pa ne mora da ispadne u vodu, moze to od mokrih ruku, povisene vlage u prostoriji, ako se prica a pada kisha"....zasu...

Nazad
Vrh Dno