Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Poz svima.
Imam lcd samsung, pa bi hteo da vidim da li znate neke opcije kako bi moglo da se snima neki program na njemu s obzirom da na daljinskom imam deo koji sluzi za snimanje i pustanje snimljenog..evo slika daljinca
snimanje se vrsi na usb.u..ili externom hard disku......
e sad jako je bitno na koji nacin i kako gledas Tv kanale......ako gledas ,preko Tv tunera,tj zemaljske analogne,to moze da se snima,takodje mislim da moze da snimas ,ako gledas preko Kablovske.....a sve sto zabodes periferno ,preko HDMI...PC....to ne moze da snimas,bar je tako kod mnogih,a i kod mene......probao sam sa Sat Risivera....i nema nista od snimanja....
NE,meni bas treba da snimam sa kablovske.
ali ja nemam usb na tv ali na daljinskom ima dugmica koji bi sluzili ako se nevaram za snimanje,pa mene zanima jel moze nesto na se nabudzi tv ili nema sanse
Nisam ramisljao da nemas usb na tv....***.....
Jedino neki eksterni uredjaj koji sluzi za snimanje...ali to racunas jos 50€...pa na gore......
A to sto daljinac ima eventualno dugme za snimanje....vrlo je verovatno da taj daljinac ide na jos par modela Tv,koji imaju usb...o opciju snimanja....