Šta je novo?

LCD TV - hitno potreban odgovor

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
LCD TV Samsung LW-20M21, rezolucija 640x480, format 4:3, 51cm ekran, PC, S-video, AV ulaz, itd. Cena 53 000 din. Da li vredi te pare? Da li cena LCD TV uredjaja opada? Da li je rezolucija dobra za tu velicinu ekrana? Da li neko ima iskustva sa ovim uredjajima i ima li jos nekih modela u rangu do 55 000 din?

Treba mi hitno odgovor jer vec posle podne bih pazario TV a imaju samo jedan.

Nemaju ljudi para za takva cuda. ;)

Ja sam ga gledao bas pre neki dan u Tehnomarketu a pored njega je stajao neko Sonijev TFT monitor/tv. Ono je ko dupe i glava. Jedino u cemu moze da lezi poenta onog Samsunga je sto je laksi za prenos. Ali opet pored njega je stajao obican Sonu Trinitron Wega, 54cm. Ja sam njega uzeo i slika je identicna ko na tom Samsungu. A pritom kosta 25 000. A zaboravih onaj Sony LCD kosta naravno 140 000. Tako da ako hoces LCD tv moras da pljunes pare. Te fore za 52 000 ne prolaze.

Kakav bre srni Samsung.Niko ne bi trebao da kupuje to djubre.Sto se tice TV-a koji se kod nas mogu naci samo Sony,Toshiba i Philips vrede

Mogu vam reci da dosta gresite, uzeo sam Samsungov LCD TV i mogu vam reci da vredi svaku paru. Sada samo treba da prodje vreme pa da vidim koliko je izdrzljiv. Naravno SONY NO1 ali s obzirom na trostruko vecu cenu ovo ulaganje je odlicno. Iskreno one grdosije od Sony-ja (74 i veci ekrani) ne bih drzao u kuci pa taman da mi je soba 50ccm, mnogo me je Sony po tom pitanju razocarao sa svojom novom serijom TV-a. Tv sa 74cm ekranom je u dubinu citavih 778mm, e sto je mnogo mnogo je.

Nazad
Vrh Dno