Šta je novo?

lcd tv do 40.000din

Flamingos_88

Slavan
Učlanjen(a)
21.02.2009
Poena
319
Doslo vreme da i ja pazarim jedan lcd tv i koliko sam video za 400e sto je inache moj budzet,u tom rangu a 32" je LG 32LH2000 serija koja jos pride moze da se otkljuca,pa me zanima ako ima mozda neko vec taj tv da mi kaze nesto vishe,i eventualno jos neke tv u uzi izbor,bitno je da je dobra slika da moze da pusta hd materijal,mozda ce biti spojen sa ps2 i eventualno(kad dodje sestric sa xbox360) i mojim desktopom iz profila ili cu u dogledno vreme uzeti neki mali racunar koji bi vrsio samo ulogu hd reproduktora da tako kazem..e sad dal ima smisla full hd reza na 32" nekako mi deluje da je to ipak za vecu dijagonalu a meni bas i ne treba za sad full hd ili gresim?

Ima li jos koji model vredan paznje i evntualno jos neka stavka koja bi mi znacila kod lcd-tv?

ne znam koliko ces din posle tv-a imati u dzepu ....naravno da je bolje uzeti hd ali po meni je trenutno nepotreban trosak..... za ps i xbox savrseno ce funk i navedeni model koji licno posedujem,otkljucao sam ga tako da cita extra cita filmove i sa najobicnije fleske ,a hdtv pa ne znam jesi spreman za dranje od strane sbb-a jer rts u hd-u neces videti bar pre 5 god a to tada nadam se da ces skrpiti za 42' ili nesto jace u full-u :)

hvala puno damjane,na krjau ipak kupljen LG 32LF2510 full hd tv,sad jos da provalim ove fore oko otkljucavanja i to i da gledma hd filmove..vdimda pominjes vecu dijagnalu voleo bi ja al ne mzoe da stane kdo mene,i ovo je knap stalo

Nazad
Vrh Dno