Šta je novo?

LCD TV 40' Sony,Panasonic ili Samsung !

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
1.Sony Bravia KDL-40EX500
2.Panasonic E 30 LED
3.Samsung UE-40 C5000

Panasonic i Samusng su sa LED pozadinskim osvetljenjem ali generalno u opsegu mog poznavanja to nije presudna stavka.
Sony ima Bravia Engine 3 ,znaci poslednje generacije pored ostalih vec poznatih karateristika i kvaliteta Sony-ja osim sto nije sa LED pozadinskim osvetljenjem.

Samsung jeste LED i ima specifican ,lep dizajn ali je isto tako 50 Hz-a osvezenje!

Molim strucna/strucnija lica u ovom domenu poznavanja da se ukljuce i pojasne neke stvari oko razlicitosti ovih tehnologija tj koji je najbolji izbor tj najsigurnija varijanta.

Panasonic sam poredio sa Sony,znaci subjektivan utisak da i pored led osvetljenja kod Panasonic-a i navodno 200Hz osvezenja (ako je uopste real 200 Hz) nema bolju sliku od Sony.E sad to je moje zapazanje ..

Ocekujem malo ozbiljnije objasnjenje i savete kao i konacan odgovor u odabiru.
Hvala.

Poslednja izmena:
Koliko je LED praktican na duze staze?Obzirom da sa LED pozadinskim osvetljenjem TV manje disipira toplotu kao i to da ima bolju mogucnost osvetljenja u raznim uslovima
ambijentalnog svetla plus ucinak na realisticnije boje?Da li ce na duze staze zadrzati ikvalitet slike boja tj samog osvetljenja.
Ja trenutno vagam na Sony ali i dalje cekam vas odgovor.
Inace Panasonic nije 40' vec 42' sto mi jos vecu zbrku stvara!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno