Šta je novo?

lcd test monitora sony

B

BLOB

Guest
zanima me na ovom testu lcd monitora za sony s71r dali ste podatke da mu je response time 25ms. Sony ga reklamira kao 16ms monitor. zanima me odakle vam ovi podaci ??? stari monitor je po sonyju koristio 25ms ovaj s71 bez R. E sad kolko sam citao i kako Toma hardveras pise sony koristi AU Optronics ekrane kao i vecina proizvodjaca.Normalo sony je iz marketinskih razloga lagao za ovaj stariji model s71 koji je ustvari koristio AU Optronics 40ms ekran. E sad me zanima kako proveriti koji AU Optronics ekran ima ovaj s71r posto na njihovom sajtu trenutno proizvode 4 vrste 17'' lcd ekrana od kojih je samo jedan deklarisan kao 40ms ?????

kako saznati za bilo koji lcd ciji ekran koristi i koji je , normalno moze im se poslati mail pa ako ti odgovore :) alim ovako na samom monitoru postoji li neki info negde???

kol'ko se secam, sony spec sam prepisao iz uputstva.
u svakom slucaju, mislim da je dodatno "R" u nazivu nesto manje bitno kao npr. boja, namenjeno trziste il' tako nesto. ne verujem da bi neko bio dovoljno lud da razliku izmedju 40/25ms i 16ms naglasi samo dodatnim slovom u imenu - oznaka bi se sigurno vise razlikovala. ;)

koji panel je upotrebljen u kom modelu je informacija do koje se tesko dolazi. trebalo mi je da obidjem xy sajtova da bih saznao samo proizvodjace, a konkretni modeli nikad nisu navedeni.

ps. sad sam skoknuo do sony sajta, ukucao s71 i dobio 1 hit: sony stylepro s71/rf - factory refurbished!
nadam se da to vazi samo za rf, a ne i za r...

idi na www.sony-cp.com i odande skini lcd comparation pdf fajl .tu imaju njihove spec svih monitora za 2003 lineup. R mu valjda dodje za reviziju modela s71 kolko sam ja shvatio a da li je ekran ostao isti bas bi voleo da znam verovatno cu im poslati negde mail.

da li neko ima ili da li je probao sonija s51 /15" TFT/. Mozda bih ga pazario...

Pozdrav

deki30

ali pazi kad bi takvu "reviziju" 100% nazvali makar s72. ;)
sve su sanse da im je ispala jedna jedinica ispred cetvorke kod 12:4, sto je i logicno obzirom da je fall uglavnom veci, nikad manji...

Nazad
Vrh Dno