Šta je novo?

LCD/Plazma 32-42" do 50.000-55.000 (max)

Imaš u Tempu (bar u katalogu) Samsung 42B430 za 47k.

Kupio juce u tehnomarketu 42" B430 za 47.500.Sjajan tv.Umalo da se za****m i uzmem Samsung 40" b530 full hd lcd ali srecom zdrav razum i zdrave oci preovladase a za dekstop vec imam monitor.Engy.

Kupio juce u tehnomarketu 42" B430 za 47.500.Sjajan tv.Umalo da se za****m i uzmem Samsung 40" b530 full hd lcd ali srecom zdrav razum i zdrave oci preovladase a za dekstop vec imam monitor.Engy.

Na sajtu je cena 56k, neka nezvanična akcija je u pitanju kad si ga dobio za 47,5k? Odlična kupovina...

Po onome sto sam video i nema potrebe da beze od LG tv-a.Izgleda sasvim dobro i u jednoj radnji mi je delovalo da taj model daje cak lepsu sliku od mog b430.No radnja je potpuno nemerodavna u njoj plazme i ne izgledaju nista specijalno pored bljestavila lcd-a ali u kucnim uslovima stvari izgledaju drugacije tako ni ova komparacija pq3000 i b430 ne igra neku ulogu.
Nemoj se cimati previse idi i kupi koji hoces od ta dva i neces pogresiti.Inace Panasonic x10 takodje ima opaku sliku ali je opako i skuplji a licno ne mislim da je bolji,koliko je skuplji.

Nazad
Vrh Dno