Šta je novo?

lcd mini tv

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
nasao sam u nekoj radnji u kragujevcu mini lcd televizor neo ! kosta nekih 6-7 000 dinara, o vizuelnosti necu da govorim, izgleda extra, sve je u fullu, daljinac tralala !

ima li neko iskustva sa tim ! znam za obicne televizore neo da su krs, al ovaj lcd kao da i moze nesto da obeca ! pozdrav i hvala !

Zashto su obichni NEO televizori krsh? Ja imam 3 komada, 2 su stara preko 2 godine i svi odlichno rade. Ni jedan nije imao nikakvih problema. Argumenti?

Uzeo drugar takav za kola,treba ti i antena za kola(20e) nije lose mada razlicito hvata po delovima grada,kada je na kablovskoj lepo 'hvata'.

Verovatno mnogo očekujem za te pare ali da li taj mali TV slučajno ima VGA ulaz pa da može da se koristi kao mini monitor?

Poslednja izmena:
Cist sumnjam,malo mnogo :d mada svarti negde gde prodaju pa proveri.

Pa pitao sam čoveka (mmv) koji ga je video, valjda mi je tako lakše da saznam ;)

evo vidis da to nisam proverio ! ali provericu pa cu da javim !mene mnogo vise interesuje posto sam bio u prilici da udjem u tv mehanicarsku radnju i vidim sve sam neo u garantnom roku, da li je zapravo razlika izmedju lcd televizora i televizora sa katodnom cevi istog proizvodjaca ! dve razlicite tehnologije potpuno, ali odkud znam !

Nazad
Vrh Dno