presretach
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2008
- Poena
- 360
tako je i kod mene na samsungu samo sto ima jedna velika i izgleda kao da je prasina, a posto jos imam garanciju saljem ja to njima da srede, a najbolje da i ti tako uradis to je njihov problem ne nas
a nije to crno niti lici na fleku, vise lici na prljavo braon i jedva je primetno osim ako stavis skroz belu podlogu ili zelenu.Ne bih da vas obeshrabrim ali čini mi se da su u pitanju "dark spots" ili slobodno prevedeno "tamne mrlje", problem koji zna da se javi na LCD ekranima. Ja sam na žalost imao problem sa tim baš na Samsung tv-u, koji je doduše meni izašao iz garancije ali se bojim da vam neće uvažiti reklamaciju jer tu popravke nema, morao bi da se menja ceo panel ili da vam daju nov tv. Ja vam želim svu sreću u rešavanju problema i voleo bih da grešim, napišite kako ste prošli.
Znam na šta misliš jer sam imao taj problem kao što sam već pomenuo, nigde nisam ni rekao da je to crno. Izgleda maltene kao da je taj deo prašnjav i najbolje se vidi na zelenoj podlozi, problem je što će se to vremenom širiti i biti sve primetnije, ja sam tražio rešenje na sve strane i ispalo je da bi morao da se menja ceo panel. Svakako probajte da reklamirate i javite da li su vam uvažili reklamaciju.
Ok, drago mi je da sam bio u krivu i da je reklamacija uvažena. Veliki pozdrav!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari