Šta je novo?

lcd do 25k

Učlanjen(a)
24.12.2009
Poena
169
poz svima, hteo bih da uzmem lcd do 25k a da znam da je pouzdan model i firma. Drug je pre oko 2 meseca pazario vivax lcd, full hd,led 32" ok slika za 21k ali mu je crkavao vec 3 puta. Jel ima nesto normalno za te pare?

Pa za te pare i nemaš ništa drugo no Vivax, Fox, Vox... Svaki Samsung, LG i kompanija su od 33-35.000 din.

E sad, tvoj drug je prošao poprilično loše sa tim TV-om, ali po pisanju no raznim forumima, rade i ti (pod ''ti'' mislim na te jeftinije brendove TV prijemnika) sasvim lepo. Međutim, da l' ćeš i ti imati probleme kao i on, ko zna.

Svakako je sigurnija karta da igraš na poznatije brendove. Da li je isplatljivija? Ostaje da se vidi.

Pa Vox, Vivax, Fox, Weg i tako te marke su za izbegavanje.
NE znam kako gledas TV kablovska ili antena?
Na ovim nabrojanim modelima imas samo DVB-T tjunere tako da uskoro neces moci gledati TV preko antene, vec ce ti trebati dvb-t2 stb.
Ako ipak gledas preko kablovske, i u slucaju da hoces digitalni signal opet it treba dvb-c stb, a verujem da ti ne trebaju dva daljinska :D
Bolje dodaj jos 50-ak eura i nadji nekog pristojnijeg proizvodjaca. Ili vidi na kupujem prodajm nesto iz madjarske, ali ne znam dal ima toliko jeftino ( oko 300 eura su jeftiniji modeli cini mi se)

O cemu se ovde prica ? Gde ima bilo kakav 32 inca TV za 25.000 din ??? Za te pare ne postoji ni jedan , ni Vivax, Vox, Fox bilo koji. Sem ako neko negde mazne :) Od tih S marki, jedino Vivax ima pravi servis, sve je ostalo Javasluk bez ijednog rezervnog dela.

Prica se o tome kako niko od ovde prisutnih nikada nije prosetao svojim gradom i usao u prodajni objekat koji NE PRIPADA jednom od 5 prodajnih lanaca it opreme u srbiji pa pokusavaju da kazu da lazem. Ljudi postoj i druge prodavnice i dosta toga se moze naci u manjim radnjama bez fancy pants sajtova. Nemojte sad zatvarati temu vec sacekajte par dana na kupim sta sam namerio i pokazacu vam da postoji "andoid ispod 400e" tj lcd tv a da nije samsung d5000.

Ma voleo bih i ja da kupim nesto za te pare ali nema. Mozda u nekoj "tajnoj" radnji , ali ja takvu nisam nasao. Najjeftinije sto sam u zadnje vreme video je bio Turski Telefunken na akciji u Metrou . Turci kupili Ime propale Nemacke Firme, a to je u stvari Vestel TV samo pise ovo nekada cuveno Ime. Bio je 28.800. Niko ga nije ni pogledao a imali su po obicaju 5 komada. Kad sam ja naisao u radnju , svi su bili na broju.

Vrh Dno