CaptainCrash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2012
- Poena
- 275
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5 12600KF
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
- RAM
- 2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
- GPU
- AMD Sapphire 7800 XT Pure
- Storage
- 2TB NVme + 512GB NVme
- PSU
- ASUS Rog Strix 850W white edition
- Kućište
- Lian Li Lancool 216
- Monitor
- LG 27GR75Q-B IPS 1440p
- Miš & tastatura
- Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
- Ostale periferije
- Logitech G Pro X
- Laptop
- Medion E6228
- Mobilni telefon
- S23 plus 8/512GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
GOTOVO JE!
Uzet monitor
LC27RG50FQRXEN
Uparen sa 1070 😂
Sad me zanimaju podesavanja i pomoc ako neko ima iskustva sa modelom?
Stavio sam odmah 240Hz osvezenje jer je bilo na 60.
Na UT primetim kao kod komsije na LG TV koji je inace 4k 55" kao da je neprirodno ponasanje, kretanje likova itd... nekako mi cudno, kao da je nekom drugom kamerom snimano, to je bar bilo kod njega na tv a meni se sad. cini i na tom 1080p monitoru, zbog cega pojma nemam, dal stopa osvezenja ima veze sa tim, ne znam. Treba li jos negde da podesim za osvezenje itd u Nvidia settings?Zato imam osecaj kad klinac igra Fortnite da kad se penje uz stepenice da kao da. je zamucena slika malodok je naravno sve glatko? U pojedinim delovima igre Fortnite naravno kao da blinkne ektan, da u sekundi potamni, posvetli itd??? Do cega je to?
Inace 27" UOPSTE NISTA NIJE ZRNASTO, jos zakrivljen, navikli se u sekundi iskreno.Mnogo lepse nego ma 24" i 60Hz 😅
Podesavanja su ova
Brightness 50
Contrast 83
Sharpness 84
I vodim za zvuk + -
Nista drugo od opcija ne vidim ili ne znam da nadjem na onaj tockic ispod monitora.
Kako podesiti u Nvodoa panelu ono performance ili kvalitet i ostale opcije, nelad davno sam to mozda menjao zbog slabije grafike... Hvala...
Uzet monitor
LC27RG50FQRXEN
Uparen sa 1070 😂
Sad me zanimaju podesavanja i pomoc ako neko ima iskustva sa modelom?
Stavio sam odmah 240Hz osvezenje jer je bilo na 60.
Na UT primetim kao kod komsije na LG TV koji je inace 4k 55" kao da je neprirodno ponasanje, kretanje likova itd... nekako mi cudno, kao da je nekom drugom kamerom snimano, to je bar bilo kod njega na tv a meni se sad. cini i na tom 1080p monitoru, zbog cega pojma nemam, dal stopa osvezenja ima veze sa tim, ne znam. Treba li jos negde da podesim za osvezenje itd u Nvidia settings?Zato imam osecaj kad klinac igra Fortnite da kad se penje uz stepenice da kao da. je zamucena slika malodok je naravno sve glatko? U pojedinim delovima igre Fortnite naravno kao da blinkne ektan, da u sekundi potamni, posvetli itd??? Do cega je to?
Inace 27" UOPSTE NISTA NIJE ZRNASTO, jos zakrivljen, navikli se u sekundi iskreno.Mnogo lepse nego ma 24" i 60Hz 😅
Podesavanja su ova
Brightness 50
Contrast 83
Sharpness 84
I vodim za zvuk + -
Nista drugo od opcija ne vidim ili ne znam da nadjem na onaj tockic ispod monitora.
Kako podesiti u Nvodoa panelu ono performance ili kvalitet i ostale opcije, nelad davno sam to mozda menjao zbog slabije grafike... Hvala...