Šta je novo?

LC POWER LC-PRO-35B5 Enclosure mrtav?

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kupljen pre godinu ipo, jako retko koriscen (sramota me da kazem, mozda 10ak puta), poslednji put pre jedno 10ak dana , back-upovo nesto i iskljucio ga, i evo danas na dugme, nista.
Sve vreme je bio prikljucen na struju, ali iskljucen, da nije do napajanja, na dodir je toplo kao i obicno.
Sad sam ga iskljucio sa mreze da se malo ohladi, pa da probam sutra.

Plasim se da nije vise u garanciji, jer je kupljen u junu 2010e, a tada je garancija bila uglavnom na 1 godinu!

Poslednja izmena:
Uzmi unimer pa proveri izlazne napone iz ispravljaca (ako je mini din verzija utinice na ispravljacu imas na nalepnici shemu napona po pinovima), ako je sve to ok isto to proveri u box mozda bide prekidac na enclosure.

Poslednja izmena:
Sad videh da imam slican, ako ne isti, ispravljac na punjacu za baterije, pa cu da probam njega.

edit

probao sam, ipak je ispravljac, a to je valjda dobro.Mora da je jadnicak pregoreo jer je bio sve vreme prikljucen na struju. Dal vredi popravljati ga ili uzeti novi (ako nemam garanciju-jos treba da proverim dal je 1 ili 2 godine).
Ovaj drugi sto imam je slican ali nije isti.

Poslednja izmena:
Zaboravi na popravku, dali ces naci novi (zbog konektora ako je mini din) mozda na e-bay, ili vidi po servisima ima dosta hddbox-enclosure kojima je crkla eletronika a ispravljac je ok pa pokusaj da se dogovoris.

Poslednja izmena:
Ne priznaju garanciju. Cene adaptera po oglasima su oko 1000din, a ceo nov enclosur mogu da kupim za manje para!

Nazad
Vrh Dno