Šta je novo?

LC Power ili Chieftec

milos87sd

Cenjen
Učlanjen(a)
20.01.2011
Poena
170
Zdravo

Interesuje me koje napajanje da kupim pošto bih radio klokovanje svog CPU i dodao bih grafičku GTX 460 kojoj trebaju 2 dodatna porta za napajanje. Sada imam Chieftec 400W a razmišljam se između LC Power 600W ili 650W kao i Chieftec APS-550S 550W...

koja je vaša preporuka?

Pozdrav

Možda i taj Chieftec izgura novu grafiku ali OC procesora teško, sigurno neće ako mu makar malo digneš napon.
Najjeftinije što možeš da prođeš je LC600H-12.

Uzmi Chieftec CTF550W, malo je jeftinije od tog APS, a nista ne gubis, isto je modularno i po iskustvima korisnika sa foruma cela CTF serija daje najbolji odnos cena/kavlitet.

U pravu si, ja sam bio ubedjen da postoji i CTF 550, ali najslabiji model iz CTF serije je CTF600W. Kosta 8200din.
Ovo APC550W kosta 6360din u At*mu.
Moze slobodno uzeti i to APS, isto je modularno i za te pare je ok.
http://www.chieftec.com/APS135.html

Izbacio sam iz opticaja LC power iz igre, sad se sve vrti oko Chiefteca i Cooler Mastera. zbog buduće grafičke kartice koju ne verujem da ću klokovati (jer uzimam fabrički klokovani model gejnvorda ili gigabajta) i zbog klokovanja CPU..

nešto ne mogu da pronađem to napajanje o kojem svi govore da treba obratiti pažnju u vezi amperaže na 12V granama. pričaju 45-50A na 12V...jel to 45-50 zbir svih 12Voltnih džekova ili? :)

pozdrav

Nazad
Vrh Dno