Šta je novo?

Lazno Predstavljanje !!!!

DJ NEXUS

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2005
Poena
304
Molim za pomoc...otkrio sam, tacnije moj drug koji je ovde stalan je otkrio da se neko registrovao sa mojim podacima (e-mail adresa, datum rodjenja, gde radim..) i poceo da smara ljude okolo.....

Smatram da je to neprihvatljivo i molio bih ako biste mogli da ga uklonite ili sta vec jer sam sada ja registrovan kako treba sa mojim podacima i ne bih voleo da neko u moje ime radi nesto sto netreba !!!!!

Unapred zahvalan !!

Ajde malo vise detalja, i malo konkretnije.

U pitanju je EraseR+RW koji se prilikom registracije dao moje podatke (datum rodjenja, gde radim, cime se bavim) i to nije lepo....ja mislim da znam ko je to uradio ali nisam jos siguran, pa posto sada ja postojim kao JA sa mojim podacima necu neko ko se lazno predstavlja (jer kad neko udje u one info. o korisniku videce moje podatke) i ide okolo i lupa gluposti i smara da pravi negativne poene meni.........ako je moguce da ga potpuno banujete ili sta vec, bio bih vam zahvalan veoma !!!

Poslednja izmena:
Da to je on !!! znaci ok sad znam ko je, radimo zajedno u istoj firmi tako da i idemo preko jednog servera i sl.....ok hvala na pomoci a dali ipak mozete da ga nekako maknete ili moram ja to da resavam na "moj" nacin?!

Ne znam sta bi administratori rekli na ovo, ali ja sam pregledao i tvoje i njegove postove, kao i podatke u profilu, i ne vidim razlog za preduzimanje sankcija.

PS
Zanima me, kao membera, kakav je to tvoj nacin?
:)

Frank Sinatra's Way

Pobogu pa nisam valjda toliki *****...da dizem ovu frku samo da bi nick promenio , drugo nisam to JA pa posto se nezezam sa takvim stvarima odlucio sam da vidim o cemu se radi, vasa je stvar naravno dali cete mi verovati ili necete i ja tu nemogu nista, dalje mene je moj drug koji je ovde stalan obavestio da neko sa mojim podacima (jer je pogledao njegov info) ide po forumu i smara ljude....i na osnovu toga sam odlucio da se pozalim i vidim ko je to !!!!
Pa posto sam jos odavno planirao da se prijavim ovde, ucinio sam to i posto sam sada ja prijavljen dvojica su suvisna....
I srecom prijavio sam se sa posla tako da se odmh otkrilo da imamo istu IP adresu sto znaci da je neko od kolega a sada znam ko je....

P.S. OK ako nema osnova za pokretanje postupka onda nista ali garantujem ti da vise nece ni jednom postovati, 100% posto...prati pa ces videti !!! Pa popricacemo onako "prijateljski" i objasnicu mu da nema potrebe to vise da radi !!!

Nisi me razumeo, ja kao moderator ne mogu nista da ucinim, ne znam da li ce administratori biti tog misljenja.

Nisam primetio bilo kakvu zloupotrebu i slicno, sad su vam podaci sem datuma rodjenja razliciti, mada, to i nije zloupotreba. Moj savet je da se vi medjusobno dogovorite, jer se problem ipak tice vas dvojice.

Ma ok nema veze, razumeo sam te i hvala na pomoci u svakom slucaju....vec sam to resio sa njim.....kako treba i nece vise biti problema !!!
Konjina je iz zezanja cula moju pricu sa drugim kolegom da treba da se registrujem i sl. pa je on ETO to uradio umesto mene pa se zaneo malo u diskusijama i poceo da smara...
Nije mi jasno kako nesto tako glupo je uopste palo na pamet....UFFFFF :mad: :wall:

Molim clanove ovog foruma da se suzdrze od prekomernog spamovanja.

Nazad
Vrh Dno