Šta je novo?

Lazni Taiyo Yuden

Mr. Hyde

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2005
Poena
309
Evo spiska medija koji su fake TY :

Fake 8x DVD-R brands:
Bulkpaq 8x DVD-R
Budget 8x DVD-R
Mirror 8x DVD-R
Fortis 8x DVD-R
Datawrite RED 8x DVD-R
Infosmart 8x DVD-R (at least the printable version)
Hyundai 8x DVD-R
Matrix 8x DVD-R
Dupsonic 8x DVD-R
Laser 8x DVD-R
Kapi 8x DVD-R

Fake 8x DVD+R brands:
Hyundai 8x DVD+R
Mirror 8x DVD+R

Lista je jos duza, pa ko hoce da pogleda vise:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=112854

Hehe, ko kaze da je Bulkpaq original :d

Ovoj listi treba dodati i X-wave sa TYG02 media code koji se takodje prodaje na domacem trzishtu.Radi se o - DVD,sertifikovanom za brzine do 8x.Shta reci,sem djubre neopevano...

Da, to jedan moj ortak uzima za 10 din i hvali se kako za tu lovu kupuje TY.
sta reci sem ha :)

Perodeformero je napisao(la):
Ovoj listi treba dodati i X-wave sa TYG02 media code koji se takodje prodaje na domacem trzishtu.Radi se o - DVD,sertifikovanom za brzine do 8x.Shta reci,sem djubre neopevano...

Još jedan član ovog foruma i ja trace-ovali smo lažnjake ovog tipa u prolazu Doma Omladine pre par meseci i očajne rezultate objavili u već standardnom threadu (DVD mediji - gde i koji). Znači još jedan član liste: plavi Sky media
DVD-R 8x (napravljen, naravno, u Švajcarskoj kako stoji na etiketi :eyebrows: ).

Mislim, šta reći, osim da je očigledno kako je kloniranje poznatih proizvođača optičkih medija počelo da uzima karakter epidemije. :mad:

Pominjano je ovde, takođe, kako će se na kraju setiti da kloniraju media code.

I setili se. :zgran:

Poslednja izmena:
I na kraju ce klonirati razne programe koje testiramo za skeniranje medija,pa cemo imati savrshene rezultate na tim divcha diskovima(laznim i sumnjivim Verbatimima) koje smo skoro prinudjeni da koristimo.

Pojavili su se i Vanguard diskovi koje navodno pravi TY. Cena 23din/kom. Znate nesto vise?

A zashto kupovati to pored Verbatima ?

Pa zbog cene valjda :) :bottle:

Poslednja izmena:
Pa toliko dobijete i muzike onda :)

pedjape je napisao(la):
a koji su pravi ty diskovi kod nas?

Jedini na koje sam nailazio su bili Verbatim pastel 4x-, + su vec bili MCC, stvarno su se odlicno rezali, ako neko zna jos neke mogao bi da napise

Jednom sam naleteo na Verbatimov TY DVD-R ali brate cena im je 55 din,
zato ih nema kod nas.... :,,:

Jedini TY originali koje sam kupovao u Beogradu su bili Verbatim DVD+R 4x i Maxell DVD+R 4x. Oba su imali perfektne skenevo, najbolje sto sam video sa DVD medijima.

Kupio sam i neke (da li Budget ili tako nekako) koji se prijavljuju kao TY ali veze sa njima nemaju.

Koliko sam ja uspeo da saznam, u Beogradu, u zvaničnoj distribuciji nije bilo Verbatim TY Pastela, koji su u poslednjoj inkarnaciji bili -R 8x max.

Bilo je ovo sto sam gore napisao. DVD+R 4x Pastel. Kasnije su dosle Pastel 8x ali nisu bile iz TY pogona.

Nazad
Vrh Dno