Šta je novo?

Launcher za android tv

Meni sasvim ok radi,bez problema.A imam sve živo od apk,plus Kodi i Stremio.Probaj pa vidi.

Ružni su vam launcher-i a pri tome ne podržavaju ni preporuke / next to watch od SmartTube, Kodi, Plex...

Tako da ne vidim baš poentu zašto na uređaju sa npr Google TV home ako je željeni cilj imati zid app banner-a stavjati dodatni launcher umesto Google đubre prebaciti u "App only" modei eto samo zid prečica.

App only je ok i ja koristim googleTV tako ali mora da radi adb da se makne bloatware. Ja koristim ADB TV aplikaciju da maknem sve što mi smeta i ne treba. Dovoljan je disable i nepoželjna app se gubi sa liste.

Ok bi bilo kad bi kogao da se namesti AndroidTV / Leanback Launcher a deaktivira Google Home đubre. Jer osnova stvar koja me nervira što nema ni kontrola redosledu sugestija koje aplikacije niti mogućnost da se skloni preporuka od neke aplikacije.

Kad su počeli da dodaju red preporuka iznad već iritantne promene da su aplikacije samo kao kružići tu sam već konačno dovoljno pop*zdeo i uključio App only mode i nek se nosi Google.
Fale mi i trebale su mi samo SmartTube preporuka ti šta je novo dodato u Subscriptions...

Kod Mi Box S 2 Gen mi se ne svidja taj Google Home pa sam prebacio na taj launcher gde mogu da menjam kako hoću. ;)2

Nazad
Vrh Dno