preporuka! radi odlicno, koristim ga vec duuugo! :banana:Igorlbg je napisao(la):
I ovaj dobro radi. Da te ne bi zbunilo prilikom instalacije, samo jedna dopuna. Naime, pre instaliacije moras u Wordu u meniju Tools>Macro>Security, level nivo supstiti na low, a nakon instalicije vratiti na high.andjelkoyu je napisao(la):Sve sto ti treba je besplatni Yuconv98 "plugin" (makro).
Dobijas konverziju Cir <> Lat (obostranu) i konverziju u razlicite kodne strane (ili kako se to vec kaze). Nemoj da se zbunis, instalaciju vrsis iz prilozenog word dokumenta (ims testiranje kao opciju i Install). Dobices dodatni toolbar kao na slici (ili idi na View > Toolsbars > Yu_conv, ako ga ne vidis u startu).
Da, u pitanju je isti autor ali nisam obratio paznju na taj geocities link, ovo je poslednje izdata verzija (sufix -e) koja nosi isti datum, koliko sam uporedjivanjem primetio sadrzi dopunjen word_dokument tj...ZoNi je napisao(la):pa, cek malo... YuConv98 i "Vracko" su isti fajl!zar ne?
... u novoj verziji koju sam okacio postoji i ovo objasnjenjedradule je napisao(la):Da te ne bi zbunilo prilikom instalacije, samo jedna dopuna. Naime, pre instaliacije moras u Wordu u meniju Tools>Macro>Security, level nivo supstiti na low, a nakon instalicije vratiti na high.
Ja ga vec dugo koristim na XP, mada u poslednje vreme sve cesce koristim ovaj Microsoftov, koji je zaista dobar.Dabar je napisao(la):Može li YuConv98 da radi u Office 2003? Koristim OfficeXP gde provereno radi, ali 2003 sam samo probao i ako se jednom odlučim za njega zanima me to što me zanima![]()
Probaj ovdePostoji li i dalje neki dodatak za Office koji omogućava konvertovanje latinice u ćirilicu i obrnuto? Dakle ne online opcija već besplatni dodatak za office.
Ja sam u starijim verzijama koristio dodatak za preslojavanje, ali mi sada treba za office 2017.
https://alberoart.com/translitgt-add-in/Postoji li i dalje neki dodatak za Office koji omogućava konvertovanje latinice u ćirilicu i obrnuto? Dakle ne online opcija već besplatni dodatak za office.
Ja sam u starijim verzijama koristio dodatak za preslojavanje, ali mi sada treba za office 2017.
Postoji li i dalje neki dodatak za Office koji omogućava konvertovanje latinice u ćirilicu i obrnuto? Dakle ne online opcija već besplatni dodatak za office.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari