Šta je novo?

Last minute letovanje (Egipat vs Turska vs Tunis)

Marmil

Poštovan
Učlanjen(a)
26.01.2023
Poena
85
Devojka i ja odlucismo u poslednjem trenutku da odemo na 6 dana negde, termin koji gadjamo bi bio negde sredinom septembra.
Novac koji planiramo da izdvojimo je do 700€ po osobi (1400€ gornja granica).
Gledamo neke all inclusive varijante i tu se namecu pomenute zemlje iz naslova.
Ne planiramo klabing nikakav, naprotiv, neka mirnija varijanta, eventualno neka setnja, malo spa i akva park i da bude dobar izbor vegetarijanske hrane (devojka je vegi).
Gledali smo Bodrum i Antaliju sto se Turske tice, a za Egipat Hurgadu, i Tunis bas nemam pojma, ni koje mesto da gledam.
Imate li neku preporuku, i uopste, koju od ove 3 zemlje odabrati?

Poslednja izmena:
Turska ti je po meni najbolja sa uslugom. Lično mi je to uvek broj 1 kada sam u mogućnosti. Ako ćete da ronite, obilazite znamenitosti i sl, onda Egipat.

@Proday Uvek tu sa pravim savetima, da li tehnologija da li turizam ❤️
Vuce me malo da obilazim Egipat, voleo bih piramide da vidim i eventualno kamilu malo da jasem, ali s druge strane, bas mi treba odmor i dobra klopa, tako da ce verovatno biti turska na kraju

Tu sam kad gpd mogu da pomognem. I da se razumemo, ono što se meni dopada (i preferiram) ne mora da znači da će i drugima biti tako.

Piramide, Luxor, Kamile, Safari...ostavi Egipat kad budeš išao na duže...za 7 dana ima više da se umoriš u tom slučaju ;)

Turska, zabodeš neki resort i ne izlaziš 7 dana; sve ti donesu na noge ili imaš na dohvat ruke...i što je najbitnije, koliko daš u startu, ne moraš ni euro više da potrošiš! U egiptu de taj 25e za vizu, te svakom tip po 1-2e, ako hoćeš orginal sokove plaćaš, tursku kafu (u dosta mesta) takođe. Ako uspeš da navataš u Kemeru/okolini neki ultra all inclusive za te novce, topla preporuka.

postojeća tema o utiscima

Gledali smo Bodrum i Antaliju sto se Turske tice, a za Egipat Hurgadu, i Tunis bas nemam pojma, ni koje mesto da gledam.
Imate li neku preporuku, i uopste, koju od ove 3 zemlje odabrati?
Nikako Bodrum, more je previse hladno polovinom septembra.

Antalija - Kemer. Belek i Side - more je mutno dunavo. Ako ti to nije bitno tj ako ces da budes na bazenima, onda gde god, moze i Alanja.

Nazad
Vrh Dno