Šta je novo?

Laserski stampac?

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
Treba mi laserski stampac za oglas, da se ne razliva boja... nije bitno nivo buke i ostalo treba mi neki najeftiniji... e sada cini mi se da ti najeftiniji kada hoces da ih dopunis kostaju koliko ceo stampac...? Stampao bih oko 30 oglasa za godinu dana... video sam ima ih za 20e ali i od 60e samsung stampaci koja je razlika izmedju njih? Koji model marku uzeti?

Šta pričaš ti, šta si sanjao pa kažeš da postoji laserski štampač koji košta 20 evra i 60 evra...svašta...

To što tebi treba je kolor laserski štampač, a on košta preko 60 evra. Samsung laserski štampači su nikakvi, opdmah da ti kažem, pogotovo ti koji se prodaju za male pare, kvalitet im je nula. Lično sam video i uverio se.

Ako hoćeš da zaista ozbiljno štampaš oglase, jedino Epson, Canon i HP dolaze u obzir.

Jesi li mislio na ovaj laser: http://www.emmi.rs/laserski-štampač-laser-a4-samsung-ml-2165.11.html?productId=22280 ali to nije u boji, to je crno beli laserski štampač. Akop je taj, ja bih bežao od njega ko đavo od krsta.

Izvini što se mešam, možda nemaš sad para, ali smešno je da ga štampanje oglasa uopšte pomišljaš na tako jeftin model. Ni ovaj nije neki po kvalitetu ali je makar malo bolji od Samsunga a u boji je: http://www.emmi.rs/laserski-štampač-laser-color-a4-epson-c1700.11.html?productId=19091

Koliko ozbiljne oglase bi štampao ? Koji format, A4 ili A3 ?

Pozovi ti taj broj telefona u firmi Jakov sistem, nešto mi je to mnogo sumnjivo...20 evra za bilo koji laser je prosto neverovatno !!!

Opet ne bih preporučio bilo koji Samsung, HP, Epson, Canon, neki između ta tri modela. Samsung je početnik u vodama laserskih štampača a o njihovom "kvalitetu" bolje da ne govorim...

@Sallee

Nisi odgovorio na pitanje :S:

Sto se Schneider-a tice,ja jos uvek imam CPC464,ali pitanje je da li je "ziv" jer se ne secam kada sam ga poslednji put ukljucio :(

imam ga i ja ali kada sam ga ukljucio pre 10ak godina nista, ne radi... tako da sam ga otvorio da vidim tu hi end tehnologiju i tako stoji u kutiji i dan danas:)

Vrh Dno