Šta je novo?

Laserski stampac Brother HL2030. Ima li neko skustva sa njim.

IvanGrozni

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2004
Poena
309
I vredi li ga kupovati??
evo specifikacija :

LAserski stampac Brother HL2030
-format A4, 16 str/min
-2400*600 dpi (HQ1200)
-memorija 8MB, procesor 96MHz
-Kapacitet 250 listova,
-Manuelni duplex ???- sto god znacilo.
-USB 2.0 port
-Opcija mreza (NC-2200w bezicni mrezni uredjaj) ???
-GDI emulacija ???

Nisam imao prilike da ga vidim ali jedno pitanje: Sta kada ti zatreba novi toner ? To niko ne puni+pitanje jel ima uopste novih tonera za njega. Plasim se da je prica kao sa OKI stampacima.

Kupi stampac za koji imas tehnicku podrsku

Plasim se da je prica kao sa OKI stampacima.

Zasto? OKI tonere je bilo lako kupiti. Posedovao sam Oki 4w i bio je OK za te pare (pola cene adekvatnog HP-a). Tonere sam kupovao u predstavnistvu kod Autokomande, a kasnije ih je bilo svuda. Sluzio me je nekih 4 godine, a posle se pogubio sa XP drajverima...

IvanGrozni, manuleni duplex znači da u drajveru štampača postoji opcija da štampaš zasebno parne/neparne stranice, pa kada odštampaš jednu stranu (neparne, recimo), vratiš papir nazad, pa on štampa drugu stranu (parne brojeve stranica).

Recimo, Adobe Reader tu opciju ima u sebi bez obzira na štampač.

Kako gde ga nadje, pa u METRO-u, za nekih 4700 din, sto je priznacete niska cena, a kakav je kvalitet i sve ostalo, e pa to je pitanje? U njihovom katalogu sam i prvi put cuo za njega i bio sam iznenadjen. Trazio am na internetu tu marku stampaca i pazi kada ih ima. Nisam se nesto dugo zadrzavao na sajtu tako da ne znam od kada proizvode stampace.
Ali, problem oko stampaca sam resio kupovinom Canon LBP2900.

Nazad
Vrh Dno