Šta je novo?

Laserski stampac, 120-140e?

nebojsa999

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
319
Budzet max 120 (ili do 140) evra, ali bih ako nema potrebe za skupim hteo i jeftiniji.
Kako vidim do 100 evra se moze uzeti jedan od 3 modela Samsunga, samo ne znam kako stoje stvari sa kvalitetom i refilovanjem ketridza. Ili cene novoga...

Do 100 evra sam pronasao ML-1640, ML-1665, ML-1915.
A od skupljih Samsunga ML-2850. Od HP-a ili Canona ne znam ni koji bih model mogao uzeti.

Hvala na savetu. Dobio sam jos koju preporuku za 1006. Da li on moze da radi obostranu stampu? Rekli su mi danas u radnji da moze... Ali rece covek da proverim, da nije siguran.

A koja je razlika sa modelom P1102? Nije toliko mnogo skuplji, a uklapa mi se u budzet.

Hvala na savetu. Dobio sam jos koju preporuku za 1006. Da li on moze da radi obostranu stampu? Rekli su mi danas u radnji da moze... Ali rece covek da proverim, da nije siguran.

A koja je razlika sa modelom P1102? Nije toliko mnogo skuplji, a uklapa mi se u budzet.

Нисам баш сигуран да може да ради аутоматски двострану штампу, али у сваком случају можеш мануелно (преко софтвера подесиш, па онда флипујеш папир).

Ok, nije to neki problem.
Vec si dao savet, ali kako ti se cini Canon 3010?
Ako sam dobro procitao na sajtu... HP 1102 je 1200dpi? Noviji je, a ok mi je cena... da li znas kako stoji on sa refilom?

Gledao sam, ali sam tek u radnji video da je Samsung dosta dubok, tj iza stampaca ima jos onaj deo sto je izbacen. Nisam znao da ima to. Tako da mi je izgleda najbolje HP zbog dimenzija.

Ali mi se taj 2851 najvise svideo zbog specifikacija.

@borisdj
To se svede na isto - rucno okretanje listova papira. Iz worda ili drugog programa iz koga se stampa posalju se stranice na jednostranu stampu. Samo se prethodno u drajveru za stampac ukljuci opcija manuelnog dupleksa. Stampac prvo odstampa neparne stranice, pa prikaze sliku kako da se okrenu odstampani listovi i ubace u stampac. Na njihovoj poledjini se stampaju parne stranice.
Pozdrav

@borisdj
To se svede na isto - rucno okretanje listova papira. Iz worda ili drugog programa iz koga se stampa posalju se stranice na jednostranu stampu. Samo se prethodno u drajveru za stampac ukljuci opcija manuelnog dupleksa. Stampac prvo odstampa neparne stranice, pa prikaze sliku kako da se okrenu odstampani listovi i ubace u stampac. Na njihovoj poledjini se stampaju parne stranice.
Pozdrav

Preporuka za Canon 3010!
HP obidji u sirokom luku. Prosto je neverovatno koliko ima problema sa njihovim stampacima.
1. Od tri LJ 4250 dva stampaju uzas preko USB porta. Probano na gomili sb kontrolera, menjani firmwarei ne pomaze. Od toga su svi isli na servis u garantnom roku i posle roka sto je jos gore.
2. HP LJ 2xxx (ovi novi) radi, radi pa stane malo da odmori...
3. HP LJ 1xxx (1010, 1020, 1005...) isti slucaj, rusenje spooler servisa kada stampaju odredjene PDF-ove (i to pdf APR-a), svi na servisima po nekoliko puta...
4. HP DJ 6xx (A1 ploter) posle dva stampanja crko, morala da se menja ploca, insufficient memory za iole komplikovaniji dokumenta (a ima 64MB ne moze da odstmpa file od 5MB),
5. HP neki kolor Laser (ko ce im popamtiti sve oznake) insufficient memory iz cista mira (reseno novim firmwareom)...
Do sada Canon 3010 nije pravio nijedan problem.

Nazad
Vrh Dno